Help, ugye az ivartalanítás előtt kutyámnak tilos ennie és innia is?
Figyelt kérdés
Abban biztos vagyok, hogy enni nem ehet 12 órával előtte, de az ivásban nem vagyok biztos. Holnap reggel 9-kor műtik.
Előre is köszönöm..)
2013. febr. 6. 19:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem inni adhatsz neki csak ne sokat. Mondjuk így télen amúgy sem igénylik úgy a vizet, nem hiszem, hogy most kívánná a sok folyadékot. Szóval ha már nem adsz neki, nem lesz semmi gond belőle. És hát, az a biztos.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor fél 9-kor elveszem előle a vizet. Kicsit megzavarodtam, mert most hallottam egy ismerősömtől, hogy elég 2 órával előtte beszüntetni az itatást. (Iszik a drága, mert folyamatos játékban vannak:)))
2013. febr. 6. 19:23
3/5 Hovarju válasza:
Ha még este mész vele sétálni, akkor az esti séta után még hagyd inni, aztán vedd el tőle. Éjszaka és reggel már ne legyen előtte víz.
Ne aggódj, nem fog kiszáradni. A műtét alatt fog kapni infúziót.
Műtét után otthon is csak akkor adj neki inni, ha saját lábán el tud menni az edényéig inni.
Gyors gyógyulást a kutyusnak.
Kan vagy szuka?
4/5 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm! Kislány, 7 hónapos, nagytestű.:) Most jött be a többiekkel, ezennel felvettem előle a vizet. Nagyon szuper dokinénink van, de azért persze nagyon izgulunk.
Nagyon jó emberek vannak itt, főleg a kutyás részlegen, köszönöm nektek!
2013. febr. 6. 20:18
5/5 anonim válasza:
az evésben nem vagyok biztos, de úgy tudom, hogy 12 órával előtte nem ehet. Az ivásban biztos vagyok, 2 órával a műtét előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!