Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudom hogy vemhes a...

Honnan tudom hogy vemhes a kutyám az ultrahangon kívül?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy nyugott lesz a viselkedése, és ez passzol is,a dagatt mellbimbók még nem nagyok, és a hasa kövérebb.

De nem biztos, mert két hete jöttönk vissza egy elég hoszzú utazásból és a unokatestéremnél volt a kutyám, és neki két kutyája van, egy vizsla és egy puli.Nem szívesen vinném állatorvoshoz bár szeretném meggálapítani hogy terhes e.De én nem nagyon hiszen, de akkor is elég gyanús hogy fojton lustálkodik a fekhelyén

2013. febr. 6. 14:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudod állapítani hogy vemhes-e amennyiben ismered a fogantatás időpontját. Onnantól kezdve kb. 6 hét tájékán már általában kézzel is tapinthatók a kicsik. Legkésőbb akkor kiderül, ha megszületnek a kicsik. Vagy nem. Akkor viszont álvemhes. A dokit így se, úgy se úszod meg.
2013. febr. 6. 15:32
 12/20 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
De ha nem tudod, hogy tüzelt-e, nem tudod, hogy párosodtak-e, akkor miből "nem hiszed", hogy nem vemhes?
2013. febr. 6. 15:33
 13/20 Hovarju ***** válasza:
100%

Biztosat csak ultrahanggal tud mondani az állatorvos, azt is csak kb.fél időben.

Viszont, ha nem tüzelt a kutya amíg másnál volt, és ennek ellenére nagy a hasa, akkor mindenképp mutasd meg állatorvosnak, mert lehet, hogy komoly baja van.

2013. febr. 6. 15:35
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Az állat idővel megkomolyodik, kutya, macska. nem az ivartalanítás miatt lesz lustább, hanem mert felnő vagy azért, mert nem izgatja fel magát egy tüzelő nőstény miatt, vagy tüzelés miatt. De ha sokat foglalkozol az állattal, később is játékos marad. Ivartalaníttasd és nem lesz ilyesféle problémád többet.
2013. febr. 6. 15:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem késő ivartalaníttatni,ezt vemhesen is meg lehet tenni.Nem kell a világra még egy alom keverék kölyök.

Az oroszlányi sintértelepen pl.ma öltek meg 8 hónapos kutyát,meg pár db 6 hetes csodaszép kölyköt,mert senkinek sem kellettek.Pedig ezerrel hirdettük őket.

2013. febr. 6. 16:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként miért nem szívesen vinnéd orvoshoz?
2013. febr. 6. 16:25
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, hanem nem tudom biztosra ezért nem fizetnék.Amúgy tuti nem beteg három napja látta a doki
2013. febr. 6. 16:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdezd meg azt, akinél a kutya volt. Sokkal előrébb lennél. Csak észrevette ennyi idő alatt, hogy tüzel-e a kutyád, vagy sem. Mikor volt az utolsó tüzelése? mennyi időre szokott tüzelni?
2013. febr. 6. 20:49
 19/20 anonim válasza:
Hát a melle nagyon lelóg meg a hasa is nagy meg furán viselkedik de ha látod ezeket készits valami fából egy fekvőhelyet (nagyot)hogy abba világrahozhassa a kiskutyákat.
2013. febr. 9. 13:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Végig olvastam a válaszokat!

Az ivartalanítás nem változtat semmit a kutyuson se más állaton. A cica amúgy is aktívabb este hisz akkor megy vadászni... :) Az én cicám is végig alussza a napokat..képzeld fél éve ivartalanítottam és nini ugyan olyan mint volt.

Szintén ivartalanítottam a kutyámat jéé b.sszus ugyan olyan mint volt..ameddig gyógyult a sebe akkor kisit furán viselkedett de miután teljesen begyógyult már semmi baja nem volt. ismét a régi lett. tehát nagyon jó kifogásod van.. :)

Amint látom a kutyusod élete sem érdekel..hisz mi van ha nem VEMHES??? és valami baj van vele? Mi lesz a kölykökkel???Menhelyek tele..Mennek gyepmesterre?? vagy az utcára???

2013. febr. 23. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!