Honnan tudom hogy vemhes a kutyám az ultrahangon kívül?
Azt tudom hogy nyugott lesz a viselkedése, és ez passzol is,a dagatt mellbimbók még nem nagyok, és a hasa kövérebb.
De nem biztos, mert két hete jöttönk vissza egy elég hoszzú utazásból és a unokatestéremnél volt a kutyám, és neki két kutyája van, egy vizsla és egy puli.Nem szívesen vinném állatorvoshoz bár szeretném meggálapítani hogy terhes e.De én nem nagyon hiszen, de akkor is elég gyanús hogy fojton lustálkodik a fekhelyén
Biztosat csak ultrahanggal tud mondani az állatorvos, azt is csak kb.fél időben.
Viszont, ha nem tüzelt a kutya amíg másnál volt, és ennek ellenére nagy a hasa, akkor mindenképp mutasd meg állatorvosnak, mert lehet, hogy komoly baja van.
Még mindig nem késő ivartalaníttatni,ezt vemhesen is meg lehet tenni.Nem kell a világra még egy alom keverék kölyök.
Az oroszlányi sintértelepen pl.ma öltek meg 8 hónapos kutyát,meg pár db 6 hetes csodaszép kölyköt,mert senkinek sem kellettek.Pedig ezerrel hirdettük őket.
Végig olvastam a válaszokat!
Az ivartalanítás nem változtat semmit a kutyuson se más állaton. A cica amúgy is aktívabb este hisz akkor megy vadászni... :) Az én cicám is végig alussza a napokat..képzeld fél éve ivartalanítottam és nini ugyan olyan mint volt.
Szintén ivartalanítottam a kutyámat jéé b.sszus ugyan olyan mint volt..ameddig gyógyult a sebe akkor kisit furán viselkedett de miután teljesen begyógyult már semmi baja nem volt. ismét a régi lett. tehát nagyon jó kifogásod van.. :)
Amint látom a kutyusod élete sem érdekel..hisz mi van ha nem VEMHES??? és valami baj van vele? Mi lesz a kölykökkel???Menhelyek tele..Mennek gyepmesterre?? vagy az utcára???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!