Van Mo. Amerika Pitbull kennel?
Én még nem találtam olyan magyar kennelt, aminek az oldalán nem láttam volna kutyát láncon (vagyis még arra se veszik a fáradságot, hogy legalább a fotó erejéig levegyék róla a kutyát), az eredményekről nem is beszélve. Én biztos nem adnék nekik pénzt, akkor már inkább egy mentett.
Ha elég pénzed van rá, vegyél külföldről.
vannak persze, de neten nehéz találni.
a kiállítási eredményeket számon kérni egy szinte kizárólag FCI érában élő országban egy FCI által nem elismert fajtánál kissé visszás... sport eredmények viszont vannak, szép számmal.
és ADBA regisztrált kutyák is, és a kölyköket ADBA papírral gazdához adó tenyésztők is. nyitott szemmel kell járni, lehetőleg elmenni súlyhúzó versenyekre, vagy kötélhúzó versenyre, és érdeklődni tenyésztőkről, kutyákról, vérvonalakról.
van már egyébként nagyobb méretű, "XXL" kutya is Mo-n, aki viszont az átlag méretre vágyik, de erős csonttal, annak nem is kell megerőltetnie magát, mert staffordshire terrier kennelek tucatjai állnak rendelkezésére európai szintű állománnyal... nem is értem, hogy akinek nem számít a sport, csak a küllem, az minek gondolkozik pitben? a staffordshire terrier kiváló fajta, csak jó tenyésztőtől kell venni (ahogy minden kutyát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!