Létezik kamat nélküli hitel, ha csak a szociális segélyt kapom?
Hogy a kérdésre is választ kapj.
Amennyiben nincsen munkaviszonyod és a minimálbért legalább néhány ezer forinttal meghaladó fizetésed, addig semmiféle hitelt nem tudsz felvenni.
Természetesen véleményem is van a dologról mint a többieknek, de azt nem kérdezted. :)
Ember anyád a gázszámlát nem tudja kifizetni, szerinted ő mit szólna hozzá hogy te inkább kutyára költöd a pénzt, ahelyett hogy neki segítenél, avagy mivel ott laksz ezért magatokon segítenél.
Miért akarod a csóróságod még megfejelni egy újabb kiadással?
Te az a fajta vagy aki még ilyenkor áll neki 10 gyerek szülni?
Meg a másik, kikapcsolják a gázt befog fagyni a pcsád neked is, anyádnak is. Inkább ez érdekeljen mert még 2 hónapig biztos hogy kell fűteni.
Menjél el dolgozni, adjál annyi pénzt anyádnak amiből legalább a számlákat kitudjátok fizetni meg van kaja az asztalon, fizetitek a törlesztőt.
Majd ha ezek megvannak és még marad olyan 20 rugód havonta, akkor azt mondom hogy bevállalhatsz egy kistestűt.
Anyád bele egyezett?
Eldobom az agyamat! Ilyen is létezik? Ezt nem hiszem el, hogy némelyik embernek milyen beteges a gondolkodása!
Ember! Anyukád nem tudja fizetni a gázszámlát!!! Ez nem mond semmit neked?? Segíts anyukádon, biztosa nagy nyomás alatt van, titeket etetni, te meg kutyát akarsz venni. Ébresztő! Felelősségteljes gondolkodás egyenlő a nullával!
Az én nagytestű kutyám kerül havonta kb. 35.000-be, de jól van tartva, nyers húst eszik, főleg nyulat, mert a prémium táptól, ami 1.200 Ft./kg. allergiás lett és mindenféle baja volt. Orvosi költségek is az egekbe szöktek, pedig én nem gagyi tápot adtam neki, mint amilyent te szándékozol. Az a tép amit te írsz, abba tudod mi van? Csőr, szőr, köröm és mindenféle gusztustalan dolog összedarálva. Attól a kutyád csak szenvedne élete végéig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!