Yorkshire terrier kölyköt hogy lehet beszoktatni hogy a macskaalomra pisiljon?
Tudtom szerint mindegy hogy milyen alomba van
Tudom hogy kutyaként kell vele bánni :) Hülye kérdéseket azt mellőzzék előre is köszönöm :)
neked nem való kutya.... követed a divatot h neked is van egy kis bokacirkáló kutyád h menő legyél... de sétálni már b@szod levinni...
csak egy kérdés! Minek neked kutya? :)
Mivel gondolom olyan kutyáról van szó melynek nincsenek meg az oltásai így minden fajtában vagy rongyra vagy újságpapírra szoktatjuk a kölyköket. Én pelenkát ( beteg alátétet )használok erre a célra mert kidobom ne kell mosni higiénikusabb stb... Az újságot ripityára szedik..
Amikor megkapják a 2. kombinált oltást kezdem kiszoktatni és szüntetem meg a fent felsorolt anyagokat. kb. 4 hónapos korukra szobatiszták a kicsik! 2 óránként viszem ki őket, hogy hamar megtanulják a szobatisztaságot, vagy ha látom, hogy készülődik akkor szintén irány kifelé !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!