Megbolondult a kölyök kutyusunk? HELP!
A kiskutyánk 3 hónapos és rossz mint az ördög. Ezzel eddig nem is lenne semmi gond, mivel kölyök. De napról napra egyre rosszabb lesz. Eddig hallgatott a "nem szabad" szóra és abba is hagyta a harapdálást, de pár napja képtelenség szabályozni. Teljes erejéből harap, nekünk ugrik, ugat, néha morog is. Tép mindent amit ér. A kezünket különösen imádja és a bokánkat. Ugrál össze vissza cikázik és harap ahol ér. Hasunkat, lábunkat, kezünket, fejünket.
Semmilyen fegyelmezés nem használ. Mindennel csak egyre rosszabb lesz.
Az ágyra is felugrál, teljesen mindegy hányszor zavarjuk le onnan. De a legzavaróbb a vadsága. Teljesen megvadult 1 hete. Képtelenség szabályozni. Mit tegyünk? Ill. ti mit tennétek a kiskutyátokkal ilyenkor?
Van hogy kirakjuk a szobából hátha megnyugszik, de utána ugyan úgy folytatja tovább. Képtelenség vele játszani is mert nagyon vad.
Hát..velem is volt már ilyen.Sőt!Még kutyaoviba sem járhattunk,mert megharapta az edzőt.
Nekem az vált be,hogy ha valami rosszat csinált,szigorúan rászóltam,toppantottam felé egyet.Persze nem úgy,hogy halálra rémüljün,csak hogy tudja,ki a főnök.Mikor lenyugodott,kapott egy jutalomfalatot.
Azóta már a kislányomra is hallgat.
DE!Semmiképpen se üsd meg nagyon,és ne dühből kiabálj rá.Ettől csak egy veszélyes őrültnek fog tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!