Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan kell gondozni egy mudi...

Hogyan kell gondozni egy mudi kutya szőrét hogy szép mudis szöre legyen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 14:04
 1/6 A kérdező kommentje:
Tanácsokat is adhotok a fajtával kapcsolatban.
2009. szept. 3. 14:04
 2/6 A kérdező kommentje:
*adhattok
2009. szept. 3. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy ha nem fésülöd túl gyakran, magától olyan "csigás" lesz. De ezt csak olvastam, gyakorlatba sajnos nem tudom, mert egyelőre nem tarthatok kutyát de ha tartanék akkor az mudi lenne. :) Ez a kedvenc fajtám. :)
2009. szept. 3. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
ollóval
2009. szept. 3. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte én rendszeresen fésültem, de attól tök sima lett, úgyhogy most csak hetente max. egyszer vagy egyszer se fésülöm, és már kezd csigásodni, a nyakán teljesen olyan:)
2009. szept. 3. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán kell fésülni, én szinte csak vedléskor kefélem ki a szőrét, de akkor alaposan. Samponnal fürdetni max. 1-2 alkalommal kell egy évben. (Tóban, folyóban úsztatni persze akár naponta is lehet, mert a mudik imádnak úszni.) Ha kiállításra viszed, akkor a kiállítás előtt 1 héttel már nem fürdesd és ne is fésüld, főleg, ha hosszabb szőrű. Ha bármi kérdésed van a mudikkal kapcsolatban, írj, amiben tudok, segítek!
2009. szept. 3. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!