Szerintetek ez fajtiszta pit-bull?
üdv. Vásárolni szeretnék egy pit-bullt és az egyik hirdető portálon találtam egy 10 hónapos,elvileg fajtiszta pit-bull szukát. A törzskönyvében valami oknál fogva red-nose steffi-ként van feltüntetve.
Íme pár kép róla:
Kérném a szakértők segítségét,hogy segítsenek - ránézésből fajtisztának tűnik-e! Köszönöm szépen előre is a segítséget!
nem fajtatiszta. Max jellegű de még az sem. Erős keverék.
Igen sajnos nagyon sok az ilyen "csaló" keverék kutyákból akar pénzt... Minap csivava-yorki mixet láttam 25ezerér. Hát a pofám leszakad még ha csak 5 ezer vagy max 10ezer az még oké..de 25 ezer?? :D
Vigyázzatok!!!!
Meg hirdetnek EXTRA MINI palotapincsiket, bochonokat..holott olyan nem is létezik még..Mo.-n. :)
"red-nose steffi-ként van feltüntetve. " a steffit te írtad el, vagy így van dokumentálva?
először is, staffi semmiképp, messziről ordít róla, másodszor pit lehet egy pár csepp van benne, de a feje iszonyú ronda, igaz a teste is, 10 hónaposhoz képest iszonyú "göthös" teste van, hol vannak a rágóizmai? az enyém még csak 5 hónapos de messze nem így néz ki, sőt most kezdett "emberesedni". a farka is rövidnek tűnik nekem. de az a "semmilyen" fej azzal a hosszú orral sehogy sem tetszik. amúgy vicces de egy az egyben úgy néz ki mint a szomszéd keveréke. szegény kis keverék kutyó ott szenved a láncon a hóban. amúgy érdekes hogy ennek a kutyának van törzskönyve még ha staffiként is, de se nem pitbul ez a kutya se nem staffi az hétszentség.
25000-et kérne érte!
Köszönöm a segítséget,mindenképp értesitem az állatvédöket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!