Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 4 hónapos yorkit lehet már...

4 hónapos yorkit lehet már tanítani?

Figyelt kérdés
Van egy 4 hónapos yorkim. Már nagyon ügyes tudja ,h ha azt mondom ,h nem akkor az nem. Ha kérem akkor pisil alomba. Ügyesen sétál láb mellett. Próbáltam tanítani ülni ,de ez vhogy sehogy nem megy... Még túl korai és majd később kezdjem?
2013. jan. 31. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kezd el tanítani. Már 2 hónaposan is el lehet kezdeni egy kölyöknél a tanítgatást. Minél több trükköt, feladatot tud, annál könnyebb újabbakat megtanítani, annál gyorsabban fog rájönni, mit is vársz el tőle. Vagyis annál többet és jobban használja az agyát. Emellett ez a legjobb szellemi fárasztás is.

Milyen módszereket próbáltál eddig az ültetés tanításánál?

2013. jan. 31. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem korai, minél korábban kezded, annál jobb és könnyebb. Türelem és kitartás kell hozzá, előbb-utóbb meg fogja tanulni. Figyelj oda, hogy időben hagyd abba a tanítást, hogy ne unja meg, szívesen tanuljon. Hogyan tanítod neki, milyen módszerrel?
2013. jan. 31. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én megvárnám a 6 hónapos kort az ivartalanítással, de kérdezd a dokitokat.
2013. jan. 31. 19:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam ,hogy jutalom falat van a kezemben és várok ,hogy leüljön ,de sajnos ez 45 perc várakozás után sem jött össze. :) Utána próbáltam ,hogy a feje felett tartottam és kicsit hátra mozgattam a jutifalit ,de ez sem jött össze így most kis segítséget adok neki ,hogy a fenekét picit lenyomom így leül magától és ha úgy ül ,h nem kel fogni akkor mondom ,hogy ül és megkapja a jutalmat. :)
2013. febr. 1. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!