Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen színű pitbull?

Milyen színű pitbull?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó szuka pitbullom (american pit bullterrier)

2 éves korában fedeztetném, minőségi kannal. De milyen színű kéne ahhoz, hogy ne csak vagy ne feltétlenül többségben csíkosak legyenek?

Red Nose okoládé színűre gondoltam, ez jó?

2013. jan. 31. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván, ha hivatásos tenyésztő lennél nem itt kérdezgettnél
2013. jan. 31. 17:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Egy jó párosítást szeretnék egyszer és nem szaporulatot. Tudom h jó a csoki red nose de arra kiváncsi lennék mi jó még? Találtam oldalakat ahol írják, de angolul, a fordító meg pffffff!!!!!
2013. jan. 31. 17:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Aki hivatásos tenyésztő, vagy nagyon ért a pitbullokhoz az sem eg lexikon! azt hittem itt bármit lehet kérdezni!
2013. jan. 31. 17:47
 4/12 anonim ***** válasza:
2013. jan. 31. 18:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2. válaszoló, de sajnos, itt is csak azt írják hogy így szaporító úgy szaporító és a színről nincs szó.
2013. jan. 31. 18:39
 6/12 anonim ***** válasza:

a második vagyok, ezekszerint semmit nem értettél meg az ott leírtakban :S

1 minek szaporítasz?

2 tök mindegy milyen két színt teszel össze az eredmény bármi lehet, bővebb értelmezésért javaslom olvasd el mégegyszer figyelmesen a belinkelt esetet.

2013. jan. 31. 18:46
 7/12 A kérdező kommentje:

Oké, lesz ami lesz színből, de nem fogok rossz kutyát választani mellé.

2. nem szaporítok!!!!mért kell mindenkibe belekötni???!! vannak jó PÁROZTATÁSOK!

3. tudom, h nem muszáj elleni a kutyának, de én csak egy almot szeretnék és nem egész életébe ketrecbe zárni és csak szüljön! érdeklődök majd a kan felmenői felől (ezt amugy is megtenném)

2013. jan. 31. 20:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Aki annyira pitet akar az felkeres egy becsületes tenyésztőt aki rendesen kiválasztja a tanyészpárt és a kutyái törzskönyvesek és megvannak a szűrései, tenyész szemléje. Aki meg menőzésből akar az fordul az olyanokhoz mint te, mert neki csak az a lényeg, hogy úgy nézzen ki NAGYJÁBÓL mint egy pit és a többi nem érdekli az se, hogy akár később beteg is lehet vagy ideggyenge. Aztán 1 éves lepasszolja egy menhelynek, mert nem bír vele. Amúgy honnan tudod, hogy olyan tökéletesek a kutyáid? lehet a megnézetnéd egy szakemberrel azt mondaná, hogy ezek elég csúnya képviselői a fajtának. De legalább a szűréseket csináltatnád meg, hogy legalább a kölyköknek legyen normális élete, mert attól, hogy a te kutyád egészsége még hordozó lehet amit öröklés útján át adhat a kölyöknek. A másik nagy baj az az elléssel járó stressz a kutyának nekik iszonyú kellemetlen dolog a szülés még arra sincs garancia, hogy nem falja fel a kölykeit. Egy ismeretlen kantól (gondolom nem eredményekkel rendelkező törzskönyves tenyész szemlés kannal akarsz fedeztetni) bármilyen nemi betegséget is elkaphat a kutyád akár herpes vagy Streptococcus persze ezek ritka esetek, de nem kizárható. Ezek a betegségek mind a szukát és a kölyköket is veszélyezteti. A legnagyobb probléma, hogy egy kétes származású kölyköt nem lehet nyereségesen eladni, mert ugye csak oltással és chippel lehet eladni kutyát ami két alomnyi kiskutyánál egy halom pénz és az eladási ár nem magasabb 10-30 ezernél. Már az is szaporításnak minősül, hogy te hozzá nem értő össze raksz két bizonytalan eredetű kutyát tök fölöslegesen, mert neked nem az a célod, hogy fajtát nemesítsd hanem az, hogy a szukád egyszer elljen, de ez nekik sem és neked sem, mert hidd el a kiskutyák figyelése 22 órás felügyeletet jelent ami nem épp a világ legjobb dolga. Szóval, ha megadnak és a kutyádnak is jót akarsz hagyd a francba ez az elletősdit és inkább ivartalanítsd
2013. jan. 31. 23:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy jó felmenőkkel rendelkező kan gazdája sosem fog bele egyezni egy kétes származású szukával való pároztatásra
2013. jan. 31. 23:54
 10/12 A kérdező kommentje:

1. DE igen, jó törzskönyves kannal szeretném fedeztetni

2. Szakemberek MEGMONDTÁK hogy HIGGADT IDEGRENdSZERE VAN!

3.UKC-sat keresnék, mert rohadtul nem érdekelnek a game tipusok!

4.Kikérem magamnak hogy leszóld a kutyámat! igenis minőségi, egészséges, jól izmolt. KIKÉREM MAGAMNAK A KÉTES EGYED KIFEJEZÉST!

5. Szűrést elvégeztetem előtte (így tervezem legalábbis)

6. Utolsókám, kiváncsi lennék a te KORCSODRA!

2013. febr. 1. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!