Havonta vagy 3 havonta féregtelenítsünk?
Figyelt kérdés
Az orvos azt mondja hogy 3 havonta (ezt írta a kutya könyvébe), de én olvastam hogy van ahol havonta írják hogy kell a kutyát féregteleníteni. Én elővigyázatosságból szívesen féregteleníteném havonta (a kutya benti kutya, folyamatos érintkezésbe vagyunk vele), de a párom azt mondja hogy 3 havonta elegendő, és hogy havonta esetleg árthat a kutyának? Mit javasoltok, valóban árt a kutyának ha havonta féregtelenítenénk?2013. jan. 30. 21:05
1/7 anonim válasza:
3 havonta elég, nem kell többször.
2/7 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a doki, hogy 3 havonta kell.
De ha szerencsétlen kerti kutya, akit nem sétáltatnak, akkor elég 6 havonta. De ha te így félted őt, akkor biztosan rendszeresen sétáltatod. :)
3/7 anonim válasza:
Én úgytudom hogy évente egyszer kötelező mikor a veszetség ellenit is kapja de ha bent is vann a kutya akkor tényleg nem árt 3 havonta de minimum fél évente azért ne hogy ti is elkapjátok tőle
4/7 anonim válasza:
Én szerintem meg 3 havonta is kilehet bírni nem kerűl sokba a féreghajtó tabletta
5/7 anonim válasza:
És nem csak kölyökkorban! Akinek nem inge, ne vegye magára, de sajnos nagyon sok olyan gazdi van, aki azt hiszi, csak kölyök korban kell féregteleníteni!!! És az orvosa meg csak azt kérdezi, féregtelenítve volt? Mire a gazda, igen. Csak hogy a gazda arra gondol, igen, kölyök korban, az orvos pedig azt gondolja a válaszból, igen, nemrégen.... már nem is egy ilyennel találkoztam.
6/7 anonim válasza:
én évente féregtelenítem, szoba kutya, de sose volt benne féreg még akkor sem, amikor elhoztam a menhelyről. Mért kell ezt ennyire túlpörögni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!