Vizsla és a túra+utazás?
Arra lennék kiváncsi hogy egy vizslával ellehet-e menni Németországba nekünk 10-óra attól függ apum mennyi fitt xD (37 éves xd lesz) lényegtelen..Na szóval ellehet vinni?
A kutyus kölyök lesz,vinnénk neki kaját,piját út közben de csak minimálisat,és többször megállunk most főleg mert meg akarjuk nézni a sümegi várat+ meg szoktunk állni Mondsee-nál
Ha már ott vagyunk mindig föl megyünk a vízesésekkel teli hegyre :) Imádom <3 egy egy 2 órás túra jó pár méter :D De meg szoktunk állni , Szerintetek bírná? Még kölyök lesz még nme vettem meg,persze kölyök kutyussal sokkal többször megállnánk,a túra közben és az utazás közben is
A menhelynél ugyanúgy lehetnek beteg kiskutyák vagy pl olyanok akiket szaporítótól vannak, akik örökölhettek betegségeket.
azért akarok vizslát vagyis nem is nagyon én hanem anyukám pedig enyém lenne én border collie-t akartam van ausztrál juhászt de nagy szőrük van és allergiás vagyok rá
Ha már kellőképpen lejárattad, kidühöngted, kifenyegetőzted magad picit gondolkozz el...nem kell ide kiírni, hogy megtörtönt, csak gondolkozz. Valóban szükség van-e kutyára, ha nincs rá pénz? Az emberek 90%-a a szaporítókat támogatja, mondván nincs pénze pedigrés kutyára, ahelyett, hogy menhelyről vagy fajtamentőktől fogadna örökbe.
A legtöbb fajtának van fajtamentő szervezete, akik odafigyelnek, hogy kizárólag egészséges kutyát adjanak örökne.
Ne feledd: azzal, hogy öröknefogadsz egy kutyát két életet mentesz. Akit örökbefogadtál és aki a helyére mehet.
Gyerekként kicsit visszább kellene venni a stílusból mert itt sokan sokkal többet tettünk már a magyar vizsláért, mint azt te valaha is el tudod képzelni.
Hogy mit csinálnék, ha találkoznánk? Mosolyognék és sajnálnálak...és ez ellen csak te tehetsz
az én telóm érintő képernyős és nem lehet ékezetet nyomni
most nem telón vagyok... te törlöm ezt a kérdést az enyémek közül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!