Lehetséges, hogy a kutyám képtelen arra, hogy meg tudja tanulni a "pitizz" parancsot? Napok óta gyakorlom vele, elolvastam több leírást, de egyszerűen nem fogja fel.
Ahogy,a 101 kutyatrükk leírja.
Mögémegyek,mondogatom h pitizz orra előtt elhúzom a kedvenc virslijét,de ő semmiképp nem emelekedik fel utána,soha :(
ha megpróbálok neki segíteni,rávezetem a felállásra sem megy :(
Mellesleg elég nagytestű fiatal kutyus.
Nagytestű fiatal, tehát 1 évnél fiatalabb kutyának nem is nagyon szabad még ezt a trükkköt tanítani! Nagyon terheli a gerincet és az ízületeket!
Argos roti-nj keverékem is másfél éves kora után tanulta. Eleinte ő is nehezen találta az egyensúlyt, eldőlt, meg sem tudta tartani magát :D Később már kézjeles segítséggel megcsinálta, de tőlem távolabb, csak hangjelre, viszonylag sok ideig kitartva csak kb. egy szűk éve tudja.
Úgy is próbálhatod, hogy beülteted sarokba, fal, ágy, szekrény elé, ahol meg tudja vetni a hátát és egyre feljebb húzod az orrát a jutival. Így nem tud eldőlni és tolatni se. A legapróbb sikert is jutalmazd akár klikkerrel. Nem két nap, amíg megtalálja az egyensúlyát
Bocsi, csak most akadtam erre a kérdésre...
Nekem ez a videó segített.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!