Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyakozmetikába lehet csak...

Kutyakozmetikába lehet csak karomvágás miatt menni? úgyértem, hogy nem kérek egyéb szolgáltatást.

Figyelt kérdés
és ha igen, hogy készüljek, mennyibe kerül? öreg kutyus, most kaptam. óriási körmei vannak, szerintem sosem vágták még le neki, és ha hozzányulok, elhuzza a mancsát, kicsit morog is. így is elvihetem? nektek volt már ilyen problémátok?
2009. szept. 2. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Nekünk volt már és nyugodtan elviheted, de akár állatorvos is levágja neked. Egy rendes kozmetikus vagy állatorvos ezért nem kér pénzt de ha kér is 500Ft-nál többet nem. Nyugodtan viheted.
2009. szept. 2. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én öreg kutyusomnak az állatorvos vágta le a körmét ingyen és bérmentve.
2009. szept. 2. 19:09
 3/7 A kérdező kommentje:
dejo :) és nektek hogy viselte? csakmert az enyém nagyon morog, ha hozzányúlok, gondolom fáj neki. nemtudom, milesz ha lefogom. vigyek szájkosarat? sokkal jobb lesz neki utána, ezek a karmok minimum 3 centisek.
2009. szept. 2. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Tűrte, tűrte mondjuk nekem kicsi kutyám is van yorkie. Szerintem ha morog meg ilyesmi, lefogják fogni és raknak rá szájkosarat. pár pillanat és már lelesz nyisszantva.
2009. szept. 2. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jah és nem kell szájkosár mert szerintem van a kozmetikusnál, de azért elviheted. Kutyádnak is jobb lesz, hogy megszabadul ezektől a nagy karmoktól.
2009. szept. 2. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kutyusomét is levágta az orvos ingyen és bérmentve. Elviheted éppen a szájkosarat, bár biztos van ott is, azért lehet még is csak jobb aminek "saját szaga van" :) Ha ott szeretnél lenni, lehet megkérnek, hogy segíts lefogni, nyugisabb ha a gazdi szorítja magához, úgy "kínozzák" :)
2009. szept. 2. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én kutyusom otthon utálja ha hozzányúlnak. Mikor levágta a körmét az állatorvos, vittünk szájkosarat, de láttuk, hogy az állatorvosnak van és szerencsére nem kellett. A kutyám engedte az állatorvosnak, morgás és harapás nélkül.
2009. szept. 2. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!