Milyen kutyátok van?
Sziasztok!!
Arra vagyok kíváncsi hogy otthon milyen kutyátok van!
Én is elmondom az enyémet:
Faj:Amerikai Steffordshire Terriere
Színe:Barna-fehér foltos
Nem:Lány
Neve: Nelly(kiejtése:Nelli)
Leírása:Nagyon pajkos kiskutya!Szeret játszani,ugrálni de azért megvan nevelve!Fajtatiszta és törzskönyve van!Most éppen 10 hónapos!Fedeztetni fogom ha eljön majd az ideje!Nagyon közkedvelt a családnak és nagyon szeretik!De én szeretem a legjobban!Fontos számomra a spor ezért naponta kb. 2 órát szoktam vele kocogni!Röviden ennyi!!
Köszönöm hogy írtatok előre is! Sziasztok!
hát, már ez az ezredik ilyen kérdés, írd be a keresőbe szó szerint a kérdésed, és kiad majd egy párat.
Amúgy, nekem egy huskym van meg egy németjuhászom, mind a kettő pörgős, imádnivalóak.
A németjuci már öreg,és dp-s ezért ő többnyire mindig itthon van, a huskyval meg eléggé aktív életet élek, sportolunk meg trükközünk. tőszavakban kb ennyi
Berni pásztor 1,5 éves.
Meg egy coocker spániel/spicc keverék,Ő 13,5 éves.Ma altatjuk ..........(rákos) :(((((
De ez már nagyon beteg.Az egész hasán van a tumor,szétnyílt neki és vérzik.Az orvos 2évvel ezelőtt azt mondta ,hogy max fél éve van.....Eddig húzta,már szenved.
LINDA R.I.P
Amstaff szuka: Lüszi
Labrador szuka: Bobi
Andizsuzsi: haha, az én keverékem Rózsi, csak ő ivartalanított kan:) Másfél éves.
Másik kutyám egy lassan 2 éves nőstény husky.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!