Tudtok ajánlani jó kutyasampont?
WU2 sampon tökéletes a kutyák fürdetésére. Nekem ezt az állatorvosom mondta. Mióta azzal fürdetem, megszűnt a fürdés utáni extrém szőrhullás, szép fényes a kutyáim szőre.
Érdemes kipróbálni. Előtte Bobi vagy Alfi sampont használtam. Nálunk a WU2 jobban bevált.
Embert sampon kutyának... istenem és az ilyen tanácsot ad..
Én egyszerűen megoldottam a sampon problémát bementem a Fresnapfbe és megvettem a legdrágábbat ami tetszett.. 3000ft volt azthiszem de elég lesz vagy 4évig..
www.zanni.hu
itt nézelődj, egyébiránt a vizsláknak is elég kényes a bőrük, tehát mindenképpen jó minőségű sampont válassz.
Viszont ami drágának tünik - többnyire - a legolcsóbb, mert mennyiségre viszont nagyon kiadósak!
Nővérem (aki tenyésztő) is WU2-vel moss a kutyáit amikor ő fürdet, és a kutyakozmetikusa is. Még akkor is amikor kiállításra készíti fel őket, csak akkor utána kezeli őket valami fehérítő cuccal is.
Szerintem egy állatorvos sem lenne olyan hülye hogy ezt javasolja, ha nem lenne jó...
Az ár nagyon sok esetben közel egyenlő a minőséggel és ha nem értek valamihez akkor én így döntök.. Persze ha utána olvasnék akkor biztos találnék jobbat olcsóbban, de egy biztos az ember sampont nem kutyának való.. Főleg hogy ez még ahhoz képest is olcsó.. És nem literest vettem hanem olyan 150-200milist nekem jónak tűnt a kutyának sem volt baja vele. Amit a Szandi írt azzal is szemeztem egyébként már nem tudom mért azt vettük.(biogance)
Az állatorvosok meg igenis nagyon sok hülyeséget tudnak mondani... Nem csak ebben a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!