Aludhat velem a kutyus?
Figyelt kérdés
Kutyát szeretnék panelba és azon gondolkodom aludhat e velem. Aludhat velem vagy az ágyam mellett vagy ez rossz és nem engedhetnem meg neki? Nektek hol alszik a kutyusotok?2013. jan. 28. 19:45
11/17 anonim válasza:
Az enyém- nagytestű- 4 hónapos koráig az ágyam mellett aludt ( nem akart feljönni, és nem is akart a saját helyén aludni )utána viszont csak a bejárati ajtónál volt hajlandó eltölteni az éjszakákat és ez így van még most is.
12/17 anonim válasza:
ha rendben van a kapcsolatotok, simán. hisz akkor úgyis le tudod küldeni :)
az enyimé is aludhat velem, ha nincs kedvem hozzá, szólok neki és lemegy.
13/17 anonim válasza:
De az nem biztos ám, hogy ő is veled akar majd aludni ;) az én kutyám pl a fürdőszoba padlóján szeret aludni, pedig van rendes kosara, pokróca, mégis a csempén alszik. Szóval kettőn áll a vásár ;)
14/17 anonim válasza:
Én a vizslámmal szoktam aludni. Tök jó, de mikor fázik akkor egyfolytában bökdös az orrával amíg be nem takarom
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Persze csak ha a kutyus is szeretne.:)
2013. jan. 29. 08:18
16/17 anonim válasza:
Nekem is nagytestű kutyám van, és az előszobában alszik. Az ágyba soha nem engedném be, ha kicsi lenne, akkor sem. A rangsor miatt sem, meg azért sem, mert kutya, nem aludjon már abban az ágyban, amiben én mondjuk meztelenül vagy fehérneműben alszom... Nem is értem, hogy van ez másoknál.
17/17 anonim válasza:
Nálunk speciel úgy, hogy a kutya nem feküdhet az ágyneműre, ezt ő is tudja, egy részen le van takarva az ágy, ő ott fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!