Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aludhat velem a kutyus?

Aludhat velem a kutyus?

Figyelt kérdés
Kutyát szeretnék panelba és azon gondolkodom aludhat e velem. Aludhat velem vagy az ágyam mellett vagy ez rossz és nem engedhetnem meg neki? Nektek hol alszik a kutyusotok?
2013. jan. 28. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az enyém- nagytestű- 4 hónapos koráig az ágyam mellett aludt ( nem akart feljönni, és nem is akart a saját helyén aludni )utána viszont csak a bejárati ajtónál volt hajlandó eltölteni az éjszakákat és ez így van még most is.
2013. jan. 28. 22:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

ha rendben van a kapcsolatotok, simán. hisz akkor úgyis le tudod küldeni :)

az enyimé is aludhat velem, ha nincs kedvem hozzá, szólok neki és lemegy.

2013. jan. 28. 22:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
De az nem biztos ám, hogy ő is veled akar majd aludni ;) az én kutyám pl a fürdőszoba padlóján szeret aludni, pedig van rendes kosara, pokróca, mégis a csempén alszik. Szóval kettőn áll a vásár ;)
2013. jan. 28. 23:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a vizslámmal szoktam aludni. Tök jó, de mikor fázik akkor egyfolytában bökdös az orrával amíg be nem takarom
2013. jan. 28. 23:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Persze csak ha a kutyus is szeretne.:)
2013. jan. 29. 08:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is nagytestű kutyám van, és az előszobában alszik. Az ágyba soha nem engedném be, ha kicsi lenne, akkor sem. A rangsor miatt sem, meg azért sem, mert kutya, nem aludjon már abban az ágyban, amiben én mondjuk meztelenül vagy fehérneműben alszom... Nem is értem, hogy van ez másoknál.
2013. jan. 29. 09:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunk speciel úgy, hogy a kutya nem feküdhet az ágyneműre, ezt ő is tudja, egy részen le van takarva az ágy, ő ott fekszik.
2013. jan. 29. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!