Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 8 hetes a kutyám. Mennyi ídős...

8 hetes a kutyám. Mennyi ídős korában kell elkezdeni a nevelését, tanítását?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy látod, hogy megszokta nálatok. Én érkezésétől számítva vártam egy hetet, h megszokja a helyét és kezdtem is.
2009. szept. 2. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Azonnal ahogy hazavitted.

Az alapvető szabályoknak azonnal érvényeb kell lépni, mint pl, nem pisilünk, nem kaiklunk bent, nem rágunk papucsot, nem megyünk be egyik másik helyiségbe, nem kunyizunk az asztalnál....stb.

Ebben a korban a legjobb megtanítani a nem vagy a fújj parancsokat is hiszen könnyen ki lehet zökkenteni a kiskutyát abból amit éppen csinál. Egy hangosabb szóra abbahagyja, így megtanulja a jelentését.

Biztonságos terepen (ha minden oltás megvan!) ilyenkor már lehet kezdeni a póráz nélküli sétát, hiszen a kölyökben él az a ragaszkodás aminek hatására igyekszik a gazdi fenekében lenni. ez nagyon jó alap a későbbiekben!

2009. szept. 2. 15:35
 3/5 anonim válasza:
Úgy látom vannak értelmes hozzászólások, de sztem ezzel azért keress fel egy szakoldalt, vagy egy szakavatott kiképzőt! Ott még tanácsokat is kaphatsz!
2009. szept. 9. 02:14
 4/5 anonim válasza:
kezd most
2009. szept. 9. 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:
már neveljük
2009. szept. 10. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!