Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát fel engednek buszra?

Kutyát fel engednek buszra?

Figyelt kérdés
Hétfőn vinnem kell az egyik közeli városba állatorvoshoz a kutyám. Csak busszal tudok elmenni. Egyébként kölyök tacskóról van szó. Nagyon pici, semmiféle szájkosarat nem tudok rárakni. Fel engedik? (8-9 km az út.)
2013. jan. 26. 21:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na igen, mivel mi mindig ugyanabban a pár megállóban szállunk fel-le, ezért az összes bizt őr ismeri már, nyújtják a kezüket simogatásra:)) Remélem nem váltják le őket.
2013. jan. 26. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Én igen sok embert láttam akik kiskutyákat visznek az ölükben vagy dobozban a buszoon szerintem nem leszgond a vonatról hallottam hogy ott jegyet kell venni az állatoknak is de a buszról nem tudok ilyesmit egyszer láttam egy öregnénit aki az újfullandiával utazott buszon szóval gondolom akkor felengednek egy kölyökkel
2013. jan. 26. 23:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Fel lehet vinni, mivel kicsi még nem feltétlenül kell neki szájkosár, sofőr függő. Viszont a jegy ára, 155ft 50km alatt, és a kutya oltási könyvét is vidd magaddal, mert ellenőrök beléd köthetnek ha nincs nálad, ergó nem tudod bebizonyítani hogy a tiéd.
2013. jan. 31. 13:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyébként egy kiskaput mondok neked. Nem kell feltenni a kutyára a szájkosarat. Csak szájkosárral együtt kell szállítani.. Állatorvosom világított rá erre a pontra :)

Az előző bekezdésben foglaltaktól eltérően (ha az utas nem kézipoggyásznak megfelelő szállítóeszközben szállítja) a kutya zárt szállítóeszköz nélkül, szájkosárral és pórázon vezetve szállítható.

Az utasnak rendelkeznie kell a kutya oltási bizonyítványával és kérésre azt a szolgálatban lévő személyzetnek fel kell mutatnia.

2013. jan. 31. 15:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Én napi szinten utazom a kutyával, sőt, gyakran volánnal is megyünk. Szájkosár, póráz, jegy, és nem köthetnek bele. Ha kicsi kutya, akkor meg elég, ha felveszed.
2013. jan. 31. 15:52
 16/16 anonim válasza:
0%
Attól függ mekkora. Ha pici és elfér az öledben akkor igen. A nagynénim törpeusziját is felengedték.:) Ha nagy de NYUGODT és CSENDES szerintem akor is felengedik.Az én kutyusomat is felengedték pedig nagy.
2013. ápr. 3. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!