Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Érdemes ezt a két állatot...

Érdemes ezt a két állatot biztonságosan összerakni? Nagyon sürgős%%

Figyelt kérdés

Most van egy 5 éves labradorom nagyon barátságos néha még túlzottan is, ezért szeretnék egy kaukázusi juhászt venni mellé. Mi még kis kutyaként szeretnénk venni. Az lenne a kérdésem, hogy hogyha megvesszük a kis kaukázusit akkor a labrador nem fogja-e bántani és majd ha a kaukázusi megnől, (márpedig szép nagy lessz úgy tudom), akkor nem fogja-e bántani az idősebb labradort.

A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!!!!

2013. jan. 26. 14:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Volt egy kaukázusijuk nagyszuleimnek, ami nagyon agresszív volt, csak papámat fogadta el. Azért volt agresszív, mert kiskorában a haddnemondjam milyen gyerekek bottal verték szegényt. Ezután, a rossz tapasztalatok után kerult hozzánk. Eleinte mi is féltunk tesóimmal, amikor ott voltunk, nem engedték ki. Olyan szinten agresszív volt, hogy egyszer mentem a mamámékhoz, kizártam a kaput, benyitottam, és kové dermedtem ijedtemben, mert kint volt a kutya. Késobb kezdett minket megszokni, ha elmentunk a kerítése elott (merthogy elzárva kellet legyen) már nem ugatott. Volt már olyan is, hogy meg tudtuk simogatni. Aztán amikor szegény már megoregedett, papámék hoztak mellé egy kuvaszt. Igaz, a kau fiú volt, a kuvasz pedig lány, de jól megszokták egymást. (Amúgy a kuvaszt is verték régen :( és már majdnem felnottként hoztuk) Egyutt teljesen jól megvoltak :) Majd pár hónap múlva a kaukázusi elpusztult :( A kuvasz még meg van, azóta hoztak mellé egy tacskót, és teljesen megbarátkoztak :)

Kicsit hosszúra sikerult a sztorim, de a lényeg, hogy: egy agresszív, szinte kezelhetetlen kaukázusival is sikerult osszeszoktatni kutyát, nem bántotta. Aztán még ez a kuvasz mellé kistacskót is tudtunk hozni. Tehát ha a kutyáid jól vannak/lesznek nevelve, biztos vagyok benne, hogy nem lesz baj :)

Egy spánieles, rotis gazdi :D

2013. jún. 14. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!