Mit tegyek, a németjuhászom tépi a pulim szőrét?
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 15:08
1/7 anonim válasza:
neveld meg. üss rá az orrára, mikor elkezdi ezt a tevékenységet.
2/7 A kérdező kommentje:
Mikor először észrevettem, ráütöttem az orrára, pofátlan módon folytatta. Azóta mindig orrba koppintom, de semmi hatása nincs, mintha meg se kottyanna neki, pedig nem csak simogatom..
2009. szept. 1. 15:43
3/7 anonim válasza:
akkor büntiből kösd ki valahova pár percig. csak felfogja, hogy miért kapja. És hangosan szólj rá!
4/7 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nem csak az a probléma, hogy a pulit bántja, hanem hogy egyáltalán nem engedelmeskedik neked. Szerintem sürgősen vidd kutyasuliba, ahol megtanuljátok, hogy hogyan kell engedelmeskedni és engedelmességre bírni.
5/7 anonim válasza:
A puli elég akaratos és nagyon okos fajta. Meg fogja neki mutatni, hogy ezt fejezze be sürgősen. Nálunk is így volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Meg fogja mutatni neki? Amikor a fülénél fogva húzza őt és úgy futkároznak? Egy pici darabon, kb 1 cm átmérőjű körben már nincs szőr a hátán..
Egyébként a juhi engedelmeskedik nekem, néhány dolgot már elég ügyesen megtanultunk együtt,de azt nem érti,hogy ne bántsa a pulit.
2009. szept. 1. 17:03
7/7 anonim válasza:
Nekem is németjuhászom van és mivel az egyik legokosabb fajta megfogja érteni ha rákiabálsz úgy , hogy először mondod a nevét és mondod hagyd abba vagy vmi.De nagyon keményen kell mondanod hogy tudja neked ENGEDELMESKEDNIE KELL .Lényeg a hangsúly és akkor tuti megérti .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!