Lehet hogy a kutyám meleg?
Figyelt kérdés
Ma pont láttam mikor a szomszéd kutyája átjött ami sokkal kissebb és megakarta csinálni az én kutyámat..megijjedtem nagyon aztán szomszéd kutyáját kizavartam de az zavar hogy mind a kettő KAN kutya..mit tegyek?2013. jan. 25. 20:59
1/9 anonim válasza:
Mit tegyél? Vegyél egy könyvet a kutyák viselkedéséről és olvasd el!
2/9 anonim válasza:
Nézd meg South Park "B*zikutya" c. epizódját.
3/9 anonim válasza:
Dominancia. Ki a főnök? Ezek szerint a szomszédé.
5/9 anonim válasza:
A szomszéd kutya ledominálta a te kutyádat. Bármilyen nem kutya, bármilyen nemű kutyán hágó mozdulatokat végez az azt jelenti, hogy az alul lévő kutya alatta áll a rangsorban, alárendelt. A kutyád nem meleg.
6/9 anonim válasza:
A kutyáknál nincs ilyen aberráció, hogy melegség egyszerűen csak a felsőbb rendűségét mutatja ki így
7/9 anonim válasza:
Utolsó: nem igaz, ugyanis az állatoknál is van melegség, ami nem abberráció. Az emberiség az állatoktól örökölte át. Ennek megvan a természetes jelentősége...
Ugyan vannak meleg kutyák, de ebben az esetben én is inkább csak a dominanciára voksolok.
8/9 anonim válasza:
A kutyád lehet meleg, az állatoknál is van homoszexualitás, könyvtárnyi etológiai cikk jelent meg már róla.
9/9 anonim válasza:
Az állatoknál a homoszexualitás nem azt jelenti, hogy időnként rámásznak egymásra a kan kutyák.
Leginkább azokra az állatokra jellemző, akik egy életre választanak párt maguknak (pl. pingvinek).
A többi rámászik mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!