Kutyás táborban volt már valaki? 3 éves gyerekkel milyen lehet oda menni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 09:55
1/5 anonim válasza:
szerintem ha megtudod oldani, hogy valaki vigyáz a babára, amig te kutyázol, akkor simán!:)
2/5 anonim válasza:
Vagy kutyázol vagy a gyerekkel vagy. Szerintem nem jó buli egy ilyen kicsi gyerekkel menni.....
3/5 A kérdező kommentje:
Párom is jönne így cserélhetnénk gyerek vagy kutyázás.
Esetleg tudtok olyan helyet ahova lehet gyerekkel kutyával menni és nem túl drága?
Már tavaly is probléma volt a kutyával szállást találni pedig akkor még csak a yorkink volt, már van egy nagyobb kutyánk is.
2013. jan. 25. 10:17
4/5 anonim válasza:
A kérdésben tábort kérdeztél, a kutyás tábor meg azért kutyás tábor, mert kutyákkal mennek a gazdik. Ilyeneket szoktak szervezni többen is.
Egyénileg a szállást meg csak akarni kell. Mi tavaj 20-an 15 kutyával mentünk 4 apartmanba. Kinézed a kívánt települést és addig telefonálgatsz, amíg valahol azt nem mondják, hogy mehetsz kutyával is.
5/5 anonim válasza:
Tavaly voltunk a szarvasi agility táborban és nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem minden további nélkül lehet kisgyerekkel jönni, bár tavaly erre nem igazán volt példa úgy emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!