Csivavát hány óránként kell levinni pisilni és max. Meddig bírja ki wc-zés nélkül?
Már előző kérdésed is baromság volt.
Attól még, hogy cukika, édike, ennivalócska, kis picike lábacskái vannak, még UGYANÚGY KUTYA. És attól még, hogy kisebb, ha nem egy elkényeztetett öleb, akkor ugyanúgy kibírja mint egy nagy kutya. Rosszabb esetben is kibír egy kutya 8-12 órát pisilés nélkül. Tehát leviheted 3 óránként, de 8 órát is simán kibírna.
Hál' Istennek nincsen csivavám, de ideiglenes befogadó lévén, sokszor fordul meg nálam kistestű kutya is. Igen, gyors az anyagcseréje, de a testéhez mérten iszik, eszik. Az én saját kutyám megiszik egybe 2-3 liter vizet mondjuk reggel 9kor, de délután 5ig nem pisil be. Tovább is bírná.
Vidd csak le 3 óránként, nincsen ezzel semmi probléma. A kutyával sincsen probléma. A probléma a gazdikkal van, akik elkényeztetik a kis cukibogyókat.
Nem értem mi értelme az ilyen válaszadásokhoz... azért mert egy csivaváról van szó. Ha valakinek nehezére esik normálisan választ adni, akkor az ne tegye és ennyi!!
Kedves csivava tulajdonos!
Nekem igaz nem csivavám van, hanem egy törpetacskóm, 5-6 órát kibír pisilés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!