Nagytestű kiskutyának ez a táp jó? Összetevők lent.
Fitmin
46% állati eredetű anyagokból, 17,5% friss baromfihúsból és baromfi termékekből energia: 14,5 MJ / 1 kg
Előnyök
• Az optimális energia tartalom biztosítja a csontok megfelelő fejlődését
• A kondroitin-szulfát és a glükózamin-szulfát az ízületek megfelelő működését segíti az intenzív növekedés során
• DHA-t tartalmaz, mely támogatja az idegsejteket
• Kiegyensúlyozott omega 3 és 6 az egészséges bőr és szőr miatt
• A friss csirkehús és májkivonat minden egyes szemnek különleges ízt biztosír
• Sörélesztőt tartalmaz, ami a B-vitamin természetes forrása
Elemzés: nyers protein (28%), olajok és zsírok (16%), rost (3%), hamu (8%), kalcium (1,4%), foszfát (1%)
Összetevők: étkezési csirkehús (25%), tört rizs, kukorica, baromfizsír (9,5%), búza, friss baromfihús és baromfihús-melléktermékek (5%), búzakorpa, búzacsíra, csirke kivonat, szárított répapép , hidrolizált csirkemáj, sörélesztő, szárított alma pép, lazacolaj (0,5%), glükózamin (0,2%), cikóriagyökér (0,1%), kondroitin-szulfát (0,1%), yucca
Nekem ettől az "állati eredetű anyagoktól" a hideg is kiráz.
Amúgy egy közép kategóriás táp, nem olyan rossz.
28% a fehérjetartalma.. Kérdés, hogy mennyi idős a kutyus?
Az enyémnek fél éves kora után még a 25% fehérjetartalmú táp is sok volt, csonthártya gyulladása is volt..
Értem..
Mindenképp tápozni akarsz vele?
Én Brit Care nagytestű felnőtt tápjával etettem sokáig, de nálunk igazán a BARF étrend vált be.
Az is jó, próbáld úgy :)
Aztán, ha eljön az idő, hogy el tudsz helyezni egy fagyasztót és érdekel a barf, írj majd nyugodtan és segítek bármiben :)
Nem bonyolult, pár hét alatt belejön az ember, nekem napi 10 perccel több, mintha tápot adnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!