Petvetdatán csak Magyarországon forgalomban levő chipeknek lehet utánanézni? Bővebben lent.
Ismerősömé egyébként a kutyus, ezért nem tudni mi a helyzet.
V van esetleg olyan német oldal, ahol ugyanúgy meglehet nézni a kinti regisztrációt, mint itt nálunk a petvetdata?
Ez teljesen független attól, hogy kint van-e regisztrálva vagy nincs. Mivel a petvetdata a Magyar Állatorvosi Kamara adatbázisa, ezért kétlem, hogy a külföldön regisztrált kutyára bármilyen eredményt is kiadna a kereső (én legalábbis nem hallottam róla és nem is tűnik logikusnak). Hogy van-e német oldal, arról ott érdeklődj, nekem román kutyám van, fogalmam sincs a német regisztrálásról. :)
Az biztos, hogy ha már van chip, akkor itthon kérheted a regisztrációt (én pl. tegnap kértem, gond nélkül). Romániában is regisztráltattam az ottani rendszerbe, meg itt is a petvetdatába, hogy bárhol is veszik el, legyen róla adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!