Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya járvány!?

Kutya járvány!?

Figyelt kérdés
Kutyám elkapott egy hányásos, hasmenéses betegséget, azt mondta az állatorvos hogy most járvány van. 4nap a lefolyása és teljesen rendbe jön. Esetleg a ti kutyátok is elkapta? Tavaly torokgyulladásos betegség volt..

2013. jan. 22. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Az enyém nem kapta el, de ezt mpst le is kopogom.

A tavalyi torokgyulladásost is megúsztuk szerencsére.

Pár éve volt olyan, mikor még cica is volt, hogy a kutyus hazahozott valami vírust a futtatóról, és mindkettőn végigment, de az csak egy napos volt, viszont nagyon intenzív.

Hála az égnek azóta nem futottunk bele ilyesmibe, de örülök hogy szóltál hogy vírus van, a következő napokban óvatosabban engedem a kis barátai közé :)

2013. jan. 22. 23:14
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Itt a 8-ik kerületben többen panaszkodtak ilyen vírusra, de lekopogom, mi megúsztuk eddig.
2013. jan. 23. 07:43
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Igen, most megy ilyen járvány. Megijedtem, h az enyém is elkapta, mert ment a hasa, aztán leesett, h 3 napja adok szalonnát a kajájához :D
2013. jan. 23. 07:57
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Huh, erről jó tudni... Megkérdezhetem, hogy melyik városban / városokban tapasztaltátok ezt?

Van két szobacicám és egy kutyám, nem szívesen mennék állatorvoshoz három állattal.

2013. jan. 23. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Mi elkaptuk. xD Minap hazamentem szájsebészeti műtétről, s mi várt rám? Egy összehányt és összefosott szoba. :D

Most két dolog van:

Van egy vírusos fertőzés, ami csak hányással jár, s van egy bakteriális, ami hányással és hasmenéssel jár. Mi ugye az utóbbit kaptuk el. A 4 nap csak gyógyszeres kezeléssel annyi. Kapott szurit, mától kap antibiotikum tablettát s mellé bélflóra helyreállító tablettát.

2013. jan. 23. 12:01
 6/8 Maxitabi ***** válasza:
Nálunk (NyMo)karácsony előtt volt 2 héttel, hányás-hasmenés,valóban 4 napos volt, 3 szurit kapott és meggyógyult.. A baj az volt, hogy nem nagyon akart inni sem..
2013. jan. 23. 23:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Húú, köszönöm a helyszínt. :)

Budapesten futott már bele valaki ebbe a betegségbe?

2013. jan. 24. 09:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen, mi :D

2.kerületben élünk szívós tacskókeverék kutyám van. De ennek ellenére elkapta.

Hányt és hasmenése volt, de ö sosem piszkít a lakásba, mindig szol ha le kell mennie, és bizony aznap amikor elkapta voltunk lent vagy 10szer :D szegénykémmel. A hányásnál, meg már oda volt készítve a felmosó, úgyhogy amikor hányt én felmostam :D

Budakeszire viszem az állatorvoshoz, és ö mondta, hogy budakeszi összes kutyája járt nála, vagy a kollégájánál ezzel a betegséggel.

2013. jan. 24. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!