Kutya járvány!?
Az enyém nem kapta el, de ezt mpst le is kopogom.
A tavalyi torokgyulladásost is megúsztuk szerencsére.
Pár éve volt olyan, mikor még cica is volt, hogy a kutyus hazahozott valami vírust a futtatóról, és mindkettőn végigment, de az csak egy napos volt, viszont nagyon intenzív.
Hála az égnek azóta nem futottunk bele ilyesmibe, de örülök hogy szóltál hogy vírus van, a következő napokban óvatosabban engedem a kis barátai közé :)
Huh, erről jó tudni... Megkérdezhetem, hogy melyik városban / városokban tapasztaltátok ezt?
Van két szobacicám és egy kutyám, nem szívesen mennék állatorvoshoz három állattal.
Mi elkaptuk. xD Minap hazamentem szájsebészeti műtétről, s mi várt rám? Egy összehányt és összefosott szoba. :D
Most két dolog van:
Van egy vírusos fertőzés, ami csak hányással jár, s van egy bakteriális, ami hányással és hasmenéssel jár. Mi ugye az utóbbit kaptuk el. A 4 nap csak gyógyszeres kezeléssel annyi. Kapott szurit, mától kap antibiotikum tablettát s mellé bélflóra helyreállító tablettát.
Húú, köszönöm a helyszínt. :)
Budapesten futott már bele valaki ebbe a betegségbe?
Igen, mi :D
2.kerületben élünk szívós tacskókeverék kutyám van. De ennek ellenére elkapta.
Hányt és hasmenése volt, de ö sosem piszkít a lakásba, mindig szol ha le kell mennie, és bizony aznap amikor elkapta voltunk lent vagy 10szer :D szegénykémmel. A hányásnál, meg már oda volt készítve a felmosó, úgyhogy amikor hányt én felmostam :D
Budakeszire viszem az állatorvoshoz, és ö mondta, hogy budakeszi összes kutyája járt nála, vagy a kollégájánál ezzel a betegséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!