Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A vizslám lenyelt egy barackma...

A vizslám lenyelt egy barackmagot, lehet tőle baja?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Neem,ne aggódj,sokkal rosszabbakat is le szoktak nyelni,csak azokról sokszor nem is tudunk!:) Majd szépen kijön belőle!:)
2009. aug. 31. 14:52
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Igazság szerint akár lehet is.

Nem árt ha a doki megnézi ultrahanggal hogy merre jár az a mag.

lehet hogy simán átmegy rajta, de az is lehet hogy nem. Jó erre előre felkészülni.

2009. aug. 31. 14:53
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Jajj ne ijeszd meg!Biztosan nem lesz baja!!!Simán át megy rajta!!Nem kell minden kis apróságért orvoshoz menni!Persze jobb az elővigyázatosság,de azért nem kell agyonfélteni!!
2009. aug. 31. 14:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért figyelgesd a kutyust. Nekünk ugyan tacskónk volt, ami valamivel kisebb mint egy vizsla :-) de pl. őt operálni kellett egy őszibarackmag miatt, mert elzáródott a bele. Felépült :-)
2009. aug. 31. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
27%

nyugi . semmi baja nem lessz !!!

a gyümölcsös kertekbe is bemennek a kutyák ( az enyém a földre hullott barackot és szilvát magostól eszi, mert nem tudja kimagozni :) )

másnap kihányja , a magot !

ez természetes,hiszen amit nem tud megemészteni azt visszaöklendezi .

nehogy már egy mag miatt röntgeneztesd meg !

altatás- röntgen - ébresztés ?? ezt akarod neki ?

melyik a számára megterhelőbb ??? szerintem a röntgen !!!

a kutya mindenevő !

megeszi a dögöt ,és a számunkra undorító dolgokat is ,és mégis élnek és virulnak .

a kutya állat ,és mint ilyen nem emberként kellene rá gondolni,és nem emberként kellene viselkedni vele !!

2009. aug. 31. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Lehet tőle baja. Meg az is lehet, hogy nem lesz semmi baja. Bármennyire is magabiztos itt mindenki, akkor sem orvos egyikünk sem, de még ha orvos lenne, akkor se tudná ezt látatlanba megmondani. Én ilyen helyzetekben nem szoktam sajnálni azt a 2-3-4 ezer forintot, amibe a kutyám élete kerülhet...Ha pedig mégsincs baj, akkor a saját nyugalmam is ér nekem ennyit.
2009. aug. 31. 15:48
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Majd hátul kijön belőle, sokkal rosszabban is vannak. Az én kutyám egyszer egy lufit nyelt le, barátnőm vizslája meg megevett egy bőrnyakörvet. A a lufi is és nyakörv szépen összehajtva kijött belőlük :)))
2009. aug. 31. 16:01
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

tehát, ha minden nap a kertben a kutya bezabál egy barackot, vagy szilvát irány az állatorvos .

altatás, aztán röntgen ,majd ébresztő ??

vagy csak akkor HA - baj van ?

mikor veszed észre ,hogy baj van ?

amikor megette ? az baj ?

vagy amikor 2 napig nincs széklet ??

egy nyár végi gyümölcsszezonban 10-20 esetben kéne állatorvoshoz vinni megelőzés gyanánt ???

csak ,hogy ne legyen baja ???

hülyeség !!!

2009. szept. 1. 11:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te még nem tanítottad meg a kutyádnak, hogy ezt (sem) szabad. Én azt hittem, hogy itt egy egyszeri dologról beszélünk, miközben a kutya vágja, hogy nem eszünk fel a földről semmit. Azért ez elég fontos dolog szerintem a mai világban, hisz rengeteg mérgezéses esetről lehet hallani. No, mindegy, ezek szerint kár vitatkoznunk, hisz mások az állattartási elveink. Nálunk nincs minden sz@r folyamatos felzabálása a földről.
2009. szept. 1. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:

kap egy barackot a saját kertünk,saját fájáról ( sőt megmosva , mert a kút a fa mellett van :)

de a magot nem veszem ki . sok gyümölcsöt eszik , legtöbbször kézből, a földön lévőket nem nagyon szereti,mert az általában rohadt .

a lényeg, a mag nem okoz problémát, igaz az enyém egy nagy kutya , és a gyomra sem kicsi. gondolom egy kis termetű kutyánál a barackmag olyan,mintha egy nagyobb testű lenyelne egy golflabdát !

de a vizsla szerintem símán megbirkózik egy barackmaggal,sőt sok barackmaggal . ha yorki lenne ,akkor az állatorvos meggondolandó :)

2009. szept. 2. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!