Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vegyem ra hogy ram...

Hogyan vegyem ra hogy ram figyeljen?

Figyelt kérdés
Van egy 7 honapos staffim es nem mindig figyel ram ha szolok neki es ebbol kovetkezik hogy nem teszi azt amit akarok tole
2013. jan. 22. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell 13évesen stafit venni.. Menyél el vele kutyaiskolába mielőtt komolyabb bajod nem lesz belőle...
2013. jan. 22. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Mivel motiálod, vagy próbálod felkelteni a figyelmét. Mi nagyon sokáig kb 1hónap minden behívásnál az udvaron is adtunk jutifalatot, eztán már csak minden mäsodiknál és igy csökkentve de ha nem volt falat volt dicséret és simi.
2013. jan. 22. 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Előzővel értek egyet! Jutalomfalattal! Nekem ez bevált... nagyon is! Séta közben kölyökkorában annyira engem figyelt, hogy szorosan mellettem jött, és folyamatosan engem nézett, és mindig felbuktunk egymásban, illetve neki ment ennek annak... Nagyon hatásos! :)
2013. jan. 22. 14:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Probaltam kint jutalomfalattal de ha sokaig nem adom oda neki megunja es nem figyel ram
2013. jan. 22. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a kötődés sem megfelelő és a nevelés is rossz. Nincs nagy tiszteleted a szemében. Én is azt javaslom, hogy keress fel egy olyan sulit, ahol a kapcsolatotokat segítenek rendbe tenni és nem a munkáról van szó főleg.
2013. jan. 22. 16:43
 6/11 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ha megkérdezhetem..?
2013. jan. 22. 17:07
 7/11 A kérdező kommentje:
13 de ma voltunk kint amiutan elolvastam az elso valaszokat es vittem jutalomfalatot es nagyon ugyes volt meg el is eresztettem es vissz birtam hivni meg ha mondtam poraz nelkul setalt a labamnal:)
2013. jan. 22. 18:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy ez haladás, folytasd tovább de a jutalom falat oda adásával ne várj, ha megtette emit kértél add oda neki. Viszont szerintem se ártana kutya suli ahol szakértők segítenek nektek.
2013. jan. 22. 18:33
 9/11 A kérdező kommentje:
En is oda vinnem de a szuleim nem engednek szoval egyedul kell megoldjam
2013. jan. 22. 18:49
 10/11 anonim ***** válasza:
3-as vagyok ismét! Nagyon ügyes vagy! Gyakorolj vele sokat, legyél következetes. Amit nem szeretnél, hogy megtegyen (ugráljon, harapdáljon stb...) azt hangos erős rászólással fenyítsd, ne üsd! Ami még fontos... a kutyák néha bevadulnak, makacskodnak és bepörögnek. Ilyenkor a legjobb módszer a lenyugtatásra az, ha lefekteted az oldalára, és lenyomod a földre a vállánál keresztül (persze nem erősen, csak fekve tartod), és amikor már nem mozdul, nem ellenkezik elengedheted. Ilyenkor megint te vagy a főnök, és mehet tovább a játék, foglalkozás, amit akarsz! Ez nagyon hatásos, én is kutyaiskolában tanultam!
2013. jan. 23. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!