Melyik kutya hasonlít legjobban a farkashoz? Mennyire nevelhetőek a farkas hybridek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a farkasok és láttam, hogy vannak nagyon farkas szerű hybridek.Valami olyan fajta ami hasonlít a farkasra (és nem husky, malamut, mert ezek nem is hasonlítanak a farkasra). egy farkas hybriddel nem hiszem, hogy elbírnék, mert annyira nem vagyok határozott meg következetes és annyit mozgatni sem tudnám, mert városban lakok2013. jan. 22. 08:52
11/11 anonim válasza:
Farkas hibridet kettőt tudok, a csehszlovák és a saarloosi farkaskutya, de nem tudom, kennelek vannak-e Magyarországon.
Nem hibridek közül a szánhúzók között van több is, ami farkashoz hasonló, illetve a német juhászok között is.
Viszont ahogy már írták, tapasztalt, határozott gazdi kell hozzájuk, igazából mindegyikhez. Szépek, okosak, meg minden, de ha nem úgy bánsz velük, ahogyan kell, ők tényleg nagyon elkanászodnak, és sok lesz velük a probléma. Sajnos sokan vállalnak be ilyen kutyákat felkészületlenül, amiből megvannak a bajok.
Egyébként akár menhelyeken is szétnézhetsz, és ott segítenek is a hozzád való kutya kiválasztásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!