Mi lehet a kutyám baja, ha felpuffad a hasa, és lesoványodott?
Figyelt kérdés
A viselkedése sem olyan mint előtte, sokkal nyugodtabb, nem ugrál már, nem is szaladgál,csak lassan sétál. A hasa kemény és nagy lett,viszont a gerince már kilátszik, eddig meg dagi volt,és ugyan annyit eszik.2013. jan. 21. 22:09
11/20 anonim válasza:
Ez nem bélcsavarodás, abba már belehalt volna.
12/20 Pretty Ballerina válasza:
Voltál állatorvosnál? Mit mondott, mi a baj?
13/20 A kérdező kommentje:
Nem,mert azt mondták az itthoniak,hogy mivel már a közérzete jobb ne vigyem. Mostanában már csak enne folyton. Nem férges az biztos.
Kan kutya, ezért biztos nem vemhes,de kinézetre tényleg ehhez lehetne hasonlítani.
2013. jan. 23. 21:18
14/20 anonim válasza:
Remek !
Minek is az az orvos? Eszik, netán jön-megy, csak éppen fogy és hordónyi a hasa.
Hallottál már olyanról, hogy daganat?
15/20 Pretty Ballerina válasza:
Szóval nem győzött meg a link sem, amit küldtem neked, hogy milyen bajai lehetnek...
16/20 anonim válasza:
Az, hogy a közérzete jobb egy dolog, de ha a kutyának kiállnak a bordái megnőtt hassal az mindenképpen komoly betegségnek a tünete.
17/20 anonim válasza:
Nagyn buták vagytok ha nem vsizitek orvoshoz, csak nehogy már késő legyen aztán.
18/20 A kérdező kommentje:
Kihívtuk z orvost, vizesedést állapított meg, és azt mondta nem lát sok esélyt már rá. :'( Másnapra meghalt :'( Azóta nem tudok meglenni azzal, hogy rávettek, hogy nem hívtuk a dokit :'(
2013. febr. 5. 22:09
19/20 anonim válasza:
Nem fogok most még én is beléd rúgni,úgyhogy csak annyi,hogy sajnálom.
20/20 anonim válasza:
Sajnállak :((
Nem tudom, a szüleidnek milyen tanulság volt a kutya halála, de remélem, a következő kutyánál már orvoshoz viszik, ha komoly baj jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!