Mi lehett a baja? (többi lent)
Nekem egy 5 éves spániel szuka kutyám van.
Arról lenne szó,hogy egszer elszököt a kutya és a sintér befogdta amint megtudtam szombaton,de csak hétfőn lehett menni érte :/ elmentem ma(hétfőn) megmuttaták,hogy ő az és ő volt de itt a lényeg: nem is értem mindig örült nekem ugrát örömébe de most a gondozó kezébe csak rám nézet le nézett megint rám nézet szóval nem értem,hogy mi lehett a baja!?? De nem bírtam elhozni mert nem vittem oltási könyvet meg vinmem kell orvost a chip miatt de holnap biztos,hogy elhozom. De mi lehett a baja??? :/ sos. köszönöm előre is!
Lehet beteg, lehet, hogy baleset érte, amíg nem volt Veled...azt mondjuk nem is értem, hogy nem vagy képes hazarohanni az oltási könyvért, és vissza a kutyáért.
Szerintem én ilyen helyzetben .... nem is tudom, bármit megtennék, hogy minél hamarabb mellettem lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!