Hogyan lehetne titokban kutyám?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy butaságnak hangzik... Igazság szerint már 10 éve minden vágyam egy kutya. Korábban nem is volt lehetséges, mert emeletes házban laktunk, de már 7 éve családi házban élünk. Lehet, hogy csak gyerekes álom marad. Már 2x rábeszéltem a szüleimet, de az ígéretüket sosem tartották be. Várjak vele amíg felnőtt leszek? Elegem van már a hiánypótló állatokból ->van 2 macskám, 2 egerem és 1 hörcsögöm [a rágcsálókat titokban tartom, csak a nővérem tud róla]Légy szí segítsetek nekem!
16/L
2009. aug. 31. 10:55
11/12 anonim válasza:
Titokban úgy tudsz kutyát tartani, ha van egy külön lakásod, amiről nem tudnak a szüleid :)
12/12 anonim válasza:
Ha a barátod azt mondja neked, hogy te csak hiánypótló vagy számára, akkor is úgy éreznéd, hogy nem feltétlenül negatív a jelentése? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!