Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet hogy szorong?

Lehet hogy szorong?

Figyelt kérdés
Van egy 2,5 éves amstaff szukám. Lakásban tartom. Az elmúlt időben az lett a szokása, hogy amikor nem vagyok otthon, mindig bepisil. Ma is korán reggel elvittem futni, vizelt is rendesen, de otthon amire hazajöttem megint ott várt a tócsa. Eddig olyan két éves koráig soha nem vizelt be,hirtelen kezdte el. Lehet hogy fél, vagy csak simán sokat iszik? Mi a baja? köszi
2013. jan. 21. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Akár szeparációs szorongásnak is tűnhet így elsőre, de én úgy tudom, az nem így alakul ki egyik pillanatról a másikra... Nem tudom... Érdemes bővebben utánaolvasnod a témának.

Ha otthon vagy vele, akkor sosem pisil be, éjszaka sem? Mert ha így van, akkor legalább biztos hogy nem egészségügyi gond.

2013. jan. 21. 13:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Nos, ha otthon vagyok, akkor nem pisilt még be. Meg ha mégis szükségét érzi valami miatt, akkor a loggiára kikérezkedik. De eddig ha nem is voltam otthon akkor soha nem piszkolt be. Reggeltől délig mindig kibírta, meg még tovább is. Szóval nem tudom gy hirtelen mi a gond!
2013. jan. 21. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!