Melyik kutyatápot?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni.Francia bulldogom pro plan lazacos tápot eszik(4 hónapos) viszont fél éves kora körül szeretnék egy minőségi, de árban kicsit kevesebb(már ha van ilyen :) )tápot adni neki.Kinek mi vált be?Dog Chow-ról vélemény??Nyílván olyat szeretnék amiben egyáltalán nincs csirke származék.Köszönöm a segítséget 23/L2013. jan. 21. 10:41
1/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Dado?Mit lehet róla tudni?Hol lehet beszerezni milyen árba?
2013. jan. 22. 09:18
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én ajánlottam a DaDot, bocsi, csak most néztem vissza, hogy kérdeztél. Én a webkutyától szoktam rendelni. Amikor már az Acana elérhetetlenül drága lett nekünk, akkor kezdtünk el mindenféle csirkementes táppal kísérletezni (allergia). Magasan ez vált be a legjobban, már 3 éve ezt kapja a kutya. Gyönyörű a szőre, a széklete, egészséges, imádja és nem utolsó sorban baromi kedvező az ára. Mi a 20kg-os kiszerelést szoktuk venni, úgy 1000 Ft alatt van a kilónkénti ára. Egy "hátránya" van: baromi intenzív halszagot áraszt, úgyhogy táptartó vödör beszerzése mindenképpen szükséges :)
5/5 anonim válasza:
Ja és a DogChow. Próbáltuk, használtuk is kb. fél évig, de össze sem lehet hasonlítani. Bár magasan veri a Pedigré és társai kategóriát, de sokkal lágyabb volt a széklete és több is kellett belőle. Annak szoktam ajánlani aki eddig "bolti gagyi" táppal etetett és sosem költene prémium tápra, mert ahhoz képest már az is előrelépés. A DaDot viszont tényleg bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!