Miket szoktatok ilyenkor télen játszani a kutyával?
Próbáld ki a hógolyót!
Nekem bullmacim van, egyáltalán nem apportos, de a hógolyó után rohan, mint a meszes :)
+ ha dobálom felé, igyekszik elkapni :)
Naponta 2-szer nagy sétákat teszünk, közben gyakorlunk fegyelmező gyakorlatokat és trükköket, új dolgokat tanulunk, labdázunk, huzakodunk, frisbeezünk a nem csúszós hóban. Fákat-bokrokat kerültetek vele össze-vissza.
Labdát eldobom messzire a hóba, közben befogom a szemét, majd megy keresni.
Ezt a kertben való hólapátoláskor összekötöttem helyben maradással: lefektettem, eldobtam a lasztit, rálapátoltam egy csomó havat és mehetett keresni :)
Sokkal aktívabban lehet kutyázni most, mint nyáron
Tényleg, a szánkózást kifelejtettem :D
Elmegyünk a közeli dombra, én lecsúszok szánkón, Argos meg boldogan felhúzza :) Viszont ha ismerőssel vagyunk, akkor max. 3-szor hajlandó arra Argos, hogy leküldöm, ismerős ráköti a szánkót, ő meg felhúzza...utána hiába kérleli/küldöm, NEM :D :D Gazdinak persze felhúzza :)
Illetve eddig minden évben volt 1-2 kisgyerek, akit elhúzott párszor egy rövid szakaszon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!