Miért megy neki nagyobb kutyáknak, amikor olyan kicsi?
ma 22:20
ha ez igaz akkor fogadd őszinte elismerésem. hatalmas mázlid van hogy még egy kutyának sem kapcsolt ettől be a vadászösztöne és nem vett üldözőbe titeket.
22.20-as. a lehető legnagyobb hülyeséget csinálod...
az én kutyám egyik barátja egy hatalmas kan boxer. különösebb gond nincs vele, játékos és jó fej; kivéve ha felkapkodják előle a kis kutyákat. ő például erre mozdul, és elég sok kutya van ezzel így. ráadásul a saját testi épségedet veszélyezteted. elég könnyedén a karodat foghatja meg a kutyád helyett. gratulálok.
én a 155 centimmel és 56 kg-mal mikor sétáltattam a huskym és ránk rontott egy cane corso, először azt hittem besz@rok úgy megijedtem, de amikor láttam ,hogy ez nem áll meg magam mögé rántottam a kutyám, és szinte felfújva magam megindultam a nagy kutya felé, és rákiabáltam, hogy hé, nem szabad! erre visszahátrált a kapuba, de akkor jött a "haverja", egy golden, aki meghazudtolva a róla kialakult sztereotípiát szintúgy nekem támadt, nem is a kutyámra, és akkor a két kutya jött, erre fel meg elengedtem a pórázát az enyémnek, és úgymond rászaladtam a kettő dögre, és kiabáltam, hogy takarodj...mind a kettő visszament a portán belülre...
Addig az én kutyám, anélkül, hogy mondtam volna neki bármit is lefeküdt ott, ahova "tettem", és megvárta, amíg visszamegyek érte.
Mindezt úgy, hogy méreteim leírtam, és lány vagyok...nem tudom nálam az első gondolat a kutyám volt, nem pedig én...meg amúgy is hirtelen olyan dühös lettem arra a két kutyára, hogy nem is gondolkodtam, csak cselekedtem.
ilyenkor elképedek, hogy mások hagyják, hogy nagy kutyák marcangolják a sajátját...én, még ha egy dög el is kapná mondjuk az enyém nyakát, megpróbálnám a nyakánál fogva megmarkolni,és mit tudom én...kinyomni a szemét... de nem nézném végig, hogy megölik a kutyám.
Kérdező! Amíg nem változtatsz mind a saját viselkedéseden (nem győzöd le félelmeidet), mind a kutyáddal való bánásmódon, addig semmi esélyed...örülj, hogy még él a kutyád!
Soha nem értettem, mikor a gazdik nevetve nézik, mikor kiskutyájuk nagyokra acsarkodik...mindig megkérdezem, hogy akkor is nevetne, ha a nagy kutya keresztbe lenyelné???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!