Melyik fajta jön be legjobban az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Komondor
Bearded collie
Lengyel alföldi juhászkutya
Köszi előre a véleményeteket!
2009. aug. 30. 12:33
11/23 anonim válasza:
2. válaszolónak Ha találkoznál egy igazi(nem versenyre nevelt) hnem házőrzésre használt komondorral szerintem nem szerencsétleneznéd le ha megkergetne
12/23 anonim válasza:
nekem a lengyel alföldi juhász tetszik, de azért, ahogy kinéz, azt nem tudom, hogy hogy viselkedik. ha úgy nézzük, akkor a komondor.:)
14/23 anonim válasza:
Lengyel alföldi, nagyon aranyos kutya, a szomszédomnak is van.
16/23 anonim válasza:
komondor!!
magyar fajta, tökéletes kutyafajta.
A képen fiatalabb komondor van, azért ilyen a szőre.
Kb. 1 éves lehet, később 2-3 éves kor körül áll össze.
Nagyon szépek amikor már teljes szőrben vannak, és ahogy futnak... na szóval komondor a legszebb :D
Nekem is komondorom van :P
19/23 anonim válasza:
Külsőre egyik sem tetszik. Komondorunk volt sokszor, nagyon kedvesek és aranyosak a családdal.
20/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A komondort tényleg nem kéne le szerencsétlenezni, én már megtapasztaltam milyen kemény tud lenni.
Az a kép egy 1,5 éves komiról készült, majd ő is zsinóros szőrű lesz, de még kölyök.
amúgy nekem is a lengyel alföldi tetszik legjobban:)
2009. aug. 30. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!