Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyiért tudnám eladni az...

Mennyiért tudnám eladni az extramini Yorkshire Terrier kiskutyákat (törzskönyves szülőktől) Törzskönyv nélkül?

Figyelt kérdés

Szinte mindenük megvan .

Úgy, hogy: Féreghajtás Megvan= Mv.

oltás, oltási könyvel Mv.

ajándék kölyök csomag + junior táp Mv.

tényleg jól nevelve egy igazán szerető otthonból! :)

A papának és a mamának törzskönyve van.

2009. aug. 30. 12:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Én nemrég adtam el a kicsiket 50 ért de most nehéz volt mert nyár volt. Nézz körül az expressz oldalon most mennyiért mennek szerintem ha tényleg nagyon minik és persze nem szín hibásak jó a harapásuk 60ért adhatod. Ne add alább nekem a mai napig csörögnek és már egy hónapja eladtam a kicsiket. Légy türelmes és elviszik. Aki ilyen kutyát szeretne fizesse is meg az árát. Azt hiszik sokan hogy csak úgy vannak azok a kicsik. Hát nem. Nagyon sok munka van velük és sokba kerülnek. Nekünk sajnos császározni kellett ami eleve 50 + pároztatás + oltások + tápszer a kicsiknek is meg az anyának is mert a császárttól elapad a teje és 3-4 kicsi születik ami nem is biztos hogy mind megmarad. Ezért ennyi az áruk. Ne hagyd magad, kérd csak el te is, szerintem megdolgoztál érte.
2009. aug. 30. 21:02
 22/26 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó válaszoló!

Maradjunk annyiban, hogy a kutyád megdolgozott érte. A tenyésztés nem arról kéne szóljon, hogy nyereséges üzletág legyen.

Kérdezőnek!

Mivel tk nélkül - és így mint olyan, nem bizonyítható fajtatisztasággal rendelkező egyedeket - és valószínűleg az egészségügyi problémákra szűretelenül hoztál le almot, max. a befektett költségeid erejéig kérhetsz el értük bármennyit is, ha etikusan akarsz eljárni. Ha még inkább etikus akarsz lenni, akkor kérlek, a továbbiakban ne szaporíts.

2009. aug. 31. 15:17
 23/26 anonim válasza:
van yorki amikért kérnek120at is! de az már olyan kennelből való stb!sztem a 30-40 a reális ár! Énis anyniért vettem a kis yorkimat! Pont ugy ahogy nálad levan irva ...:)ha már 50felett adod annyiért meg ugysem viszik el!!!!!!
2009. szept. 10. 16:20
 24/26 anonim ***** válasza:
nekünk most 5 yorkink van.de az egész családba 9.és csak a legidősebbek felmenői torzskönyvesek.mult szerdán született 3 yorki császárral.40 ezer ft volt.egyet oda kell adni az apakuyta gazdájának,vagy fedeztetési pénzt kell fizetni.jönnek az oltások féreghajtások chipelés.egyszerüen nem éri meg 50 ezer alatt eladni nekünk.ha szép a kutyád,kérj nyugodtan 40 50 ezer ft körül,de akkor a kölyökcsomag jo legyen. sztem.
2009. okt. 28. 13:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Épp ez az, hogy aki IGAZIBÓL csinálja, és hozzáértő, és tenyésztő annak nem éri meg és nem is azért csinálja, kedves szaporítók... :) Normális és hozzáértő kutyázásból nem lehet megélni! Ezekből lesznek azok a kutyák akik miatt utálják a yorkikat.
2009. okt. 28. 15:18
 26/26 anonim válasza:
Extramini, szegény kutya, hihetetlen, hogy ez a fajta képtelen az ellésre. Nem te dolgoztál meg, hanem szegény kutyád,akit ki tudja, már hányszor császároztak.
2010. jún. 18. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!