Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle-t vagy spánielt vegyek...

Beagle-t vagy spánielt vegyek lakásba?

Figyelt kérdés
Kiállításokra is szeretnénk járni.Nem kezdő kutyás vagyok.
2009. aug. 30. 08:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem spánielt, mert a beagle, az egyébként valami kópo...

Én is ilyet akartam venni de azt monták, hogy az lakásba nagyon nem jó.

2009. aug. 30. 13:14
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

hát kutyától is függ, hogy mennyire lesz ugatós, nyugodt.

Elsősorban az számit, hogy milyenek a szülők.

Másodsorban, hogy mennyit tudsz vele foglalkozni, kölyökkorban letudod-e eléggé fárasztani, más kutyákkal tud-e majd játszani, időben leszoktatod, hogy ugasson, nem leszel vele túl engedékeny stb.

Nekem nagyon sok ismerősöm panelban tartja a beaglejét és semmi gond nincs vele, megszokták, megnevelték és teljesen nyugodt lakásban.

Az én beaglem udvari kutya, de mégis teljesen nyugodt, felnőttként többször aludt lakásban és annak ellenére h kölyökkorában nem volt hozzá szokva, teljesen tökéletesen viselkedett.

Szóval szerintem válassz beaglet, ha az tetszik, ha tenyésztőnél is jártál és megnyerte a szívedet ez a fajta :)

2009. aug. 30. 13:31
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Spániel. Sokkal szebb, és jólneveltebb, a beagle egy lehetetlen kutya. Egy normálissal sem találkoztam még...
2009. aug. 30. 14:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem kezdő kutyás vagy, akkor ezt egyedül is el kellene tudnod dönteni. Ha csak az a kérdés, hogy lakásba melyik job, akkor a válasz az, hogy mindkettő. Amúgy meg két teljesen más jellemű fajta, szóval azt kell eldöntened, melyik passzol jobban hozzád.
2009. aug. 30. 17:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ha kiállításra szeretnél majd járni, én a helyedben elmennék a közeljövőben néhány kiállításra, és a kiválasztott két fajta ringjeinél nézelődnék. Melyik fajta milyen, küllem, viselkedés szempontjából.

Az biztos, hogy mindkettő sok foglalkozást igényel - mint minden kutya - de vadászkutyaként extra igényeik lehetnek. A beagle pl. tudomásom szerint elég önálló kutya, emiatt sok gazdi nehezen tudja kezelni, nem tudják megnevelni őket. A spániel sokakat megtéveszt a bánatos szemeivel és a kis pofájával, de tud kemény kutya lenni, ha nincs megnevelve.

Lakásban szerintem mindkettő jól elvan, feltéve, hogy a megfelelő lemozgatást megkapja, ellenkező esetben biztos szétszedik a lakást.

2009. aug. 31. 16:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
spániel, már csak azért is mert sokkal könyebb megnevelni!
2009. szept. 5. 12:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
spánielt ajánlom,bár ha kiállításokra akarod vinni akkor trimmelni kell a szőrét és elég soakt kell majd foglalkozni vele,kiállításokra beszárítani stb. ha nyerni akarsz akkor olyat vegyél amibőlnincs olyan sok,spánielből sok van kiállításokon.
2009. szept. 5. 14:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
mi lakó telepen tartottunk cocer spancit napi háromszori séta mellett tökéletesen megvolt
2009. szept. 5. 18:14
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem jobban teccik a Cavalier K. C. spániel, abból legalább nincs túl sok, beagle-t is mindenhol látni már.
2009. szept. 5. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!