Beagle-t vagy spánielt vegyek lakásba?
Szerintem spánielt, mert a beagle, az egyébként valami kópo...
Én is ilyet akartam venni de azt monták, hogy az lakásba nagyon nem jó.
hát kutyától is függ, hogy mennyire lesz ugatós, nyugodt.
Elsősorban az számit, hogy milyenek a szülők.
Másodsorban, hogy mennyit tudsz vele foglalkozni, kölyökkorban letudod-e eléggé fárasztani, más kutyákkal tud-e majd játszani, időben leszoktatod, hogy ugasson, nem leszel vele túl engedékeny stb.
Nekem nagyon sok ismerősöm panelban tartja a beaglejét és semmi gond nincs vele, megszokták, megnevelték és teljesen nyugodt lakásban.
Az én beaglem udvari kutya, de mégis teljesen nyugodt, felnőttként többször aludt lakásban és annak ellenére h kölyökkorában nem volt hozzá szokva, teljesen tökéletesen viselkedett.
Szóval szerintem válassz beaglet, ha az tetszik, ha tenyésztőnél is jártál és megnyerte a szívedet ez a fajta :)
Kedves Kérdező!
Ha kiállításra szeretnél majd járni, én a helyedben elmennék a közeljövőben néhány kiállításra, és a kiválasztott két fajta ringjeinél nézelődnék. Melyik fajta milyen, küllem, viselkedés szempontjából.
Az biztos, hogy mindkettő sok foglalkozást igényel - mint minden kutya - de vadászkutyaként extra igényeik lehetnek. A beagle pl. tudomásom szerint elég önálló kutya, emiatt sok gazdi nehezen tudja kezelni, nem tudják megnevelni őket. A spániel sokakat megtéveszt a bánatos szemeivel és a kis pofájával, de tud kemény kutya lenni, ha nincs megnevelve.
Lakásban szerintem mindkettő jól elvan, feltéve, hogy a megfelelő lemozgatást megkapja, ellenkező esetben biztos szétszedik a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!