A vizslám 2 éves, de olyan kajla, figyelmetlen, és mindenkinek riszálja a kis valagát, megkomolyodik valaha?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 13:28
1/8 anonim válasza:
Nem, a vizslák már csak ilyenek, örök gyerekek.
2/8 peti831214 válasza:
Az enyém is két éves, de örök gyerek! :) Okos szófogadó, de nagyon kajla! :) Én pont ezt imádom benne!
3/8 anonim válasza:
Nem fog megkomolyodni, a vizsla ilyen kajla természetű.
Persze képzéssel kordában lehet tartani, de a természete nem fog megváltozni.
4/8 Krozella válasza:
Most azt szeretnéd hogy megkomolyodjon, vagy csak érdekel? Mert szerintem egy kutya főleg egy vizsla, a gyerekességéről híres.
5/8 anonim válasza:
Az enyém 13 éves és még mindig csak "kiskutyának" hívjuk, mert a mentalitása semmit sem változott 8 hetes kora óta.
Ugyanolyan szertelen, mint volt.
6/8 anonim válasza:
Az enyém 10 éves, és ugyan olyan mint kölyöknek volt, bár már hamar elfárad.
7/8 anonim válasza:
9 éves és vak vizslám ugyanolyan gyerek ,iszonyatosan emberközpontú, óriási szeretetéhsége van. 10 percenként kell bizonyítani neki a szeretetünket. Sosem fog megváltozni, de, aki vizslát választ, az talán épp ezért a kajlaságáért választja ezt a fajtát.
8/8 anonim válasza:
Szerintem orulj neki hogy ilyen és hogy ilyen is marad, mert jobb ez mindha fekudne és semmi se érdekelné és akivel csak osszekerulne megtámadná!
Jó ez így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!