Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sárga nyálas-habos valamit...

Sárga nyálas-habos valamit hány a kutya. Mi baja lehet?

Figyelt kérdés

9 éves. Néha előfordult ez az elmúlt 2 hónapban, tehát nem valószínű, hogy gyomorrontás lenne. Főleg, hogy nem pont evés után hány, étel kevés jön vissza olyankor belőle. Inkább ilyen sárga folyadék, sok nyállal, kicsit habosan.

Betegség lehet, vagy valaki mérget dobogat be hozzánk?

2013. jan. 14. 11:48
1 2
 11/13 annuska49 válasza:
Többször kell etetni, mert ,ha üres, a gyomra akkor is hányhat. Evés után, ha nagyon mohón eszik, és nem tudja mi az elég akkor is hány azonnal! Ha lenyugszika gyomra akkor adok neki joghurtot. De normafort is lehet adni neki! Az én kutyám 11 éves és ő is kb 9. éves korában kezdett, ilyen érzékeny lenni.
2018. jún. 21. 18:59
 12/13 anonim válasza:
Sokszor hány a kutya. Mi az oka?
júl. 3. 16:57
 13/13 A kérdező kommentje:

12!

Sajnos én nem tudom...

A mi kutyánk még abban az évben meghalt, azóta nincs kutyánk, nem is lesz szerintem.

Nem emlékszem pontosan mi,, de valami nagy betegsége lett a kutyánknak, amit nem tudtak meggyógyítani. Egy idő után nem tudott már enni, viszont egyre nagyobb lett a hasa, teljesen felvizesedett. És legyengült annyira, hogy járni sem tudott egyedül. Nagyon nagy teher volt az ápolása, de vele voltam utolsó percig.

Mielőtt rámhutrognának, hogy mért nem altattuk el... Ebbe ne mejnünk bele, volt már előtte másik kutyánk, akit elaltattunk egy baleset után. Nem volt jó az sem, egy örök bűntudat... Utolsó kutyánál utolsó percig meghagytuk a reményt, picit könnyebb volt így lelkileg.

Egy fura hányós szériával indult minden....

Remélem másnál nem így végződik!

júl. 4. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!