Ruhát muszáj ráadni?
Velem mis közölték tegnap, hogy állatkínzó vagyok, amiért nem adok ruhát a kutyámra... Nagy, hosszú tömött bundija van.
Ma reggel viszont először láttam hogy fázik, miközben 30 percet vártunk a buszra, úgyhogy lehet hogy most mégiscsak veszek neki.
Köszönöm a válaszokat, úgy látom ebben is megoszlanak a vélemények. Én úgy látom, hogy egyáltalán nem fázik, élvezi a hóesést, a rohangálást benne. Természetesen nem órákig vagyok kint vele, és úgy gondolom egy átázott ruhával többet ártanék neki, mintha nem lenne rajta semmi.
A biztonság kedvéért beszerzek azért egy vízhatlant....
A yorkis gazdi vagyok:
Viszont vízhatlan és szélálló megoldásként nagyon tudom ajánlani a Hurtta overallt. Sajnos nem olcsó de, ha végiggondolod, hogy egy kifejlett kutyának egy életre elég, illetve olyan minőségű mint egy top kateg. síruha, akkor másképp hangzik.
Én akkor is használom, ha esik az eső és vizes minden, mert a kutya nem ázik el, még a hasa sem, másfelöl ha bemész vele a lakásba és a fürdőben - kinél hol - lekapod róla csak a lábát kell megtörölni és nem lesz a lakás sem vizes.
Én most akarok neki rucit venni, viszont nagyon drágák. De kaptam ma egy jó ötletet. :)
Babaruhát fogok venni neki, turkálóban. Valami kis vastag elöl gombolós mellényre gondoltam.
Kis kutyára még nem is drágák lehet már 3000körül kapni... Én alig kaptam az enyémekre 10.000alatt.. Fresnapfbe sikerült nagy nehezen vadásznom 2.t 8000ért darabját.
A babaruha vizes időben nem jó ne felejtsd el mert átázik az meg rosszabb mint ha nem lenne rajta semmi.
Vannak ilyen kis vízlepergetős pufi mellénykék, amik elől cipzárosak. Szerintem az jó lehet.
Amúgy eddig egyáltalán nem fázott, ma reggel először, amikor a nagy hó miatt 30 percet vártunk a buszra. Séta közben sosem fázik. Tehát alapból nem fázós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!