Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Volt már valamelyikőtöknek...

Volt már valamelyikőtöknek atkás a kutyája? Milyen kezelést kapott rá és mennyi idő alatt gyógyult meg? Milyen fajta és mennyi idős volt amikor atkás lett? Később visszajött neki, vagy teljesen meggyógyult?

Figyelt kérdés

2013. jan. 13. 19:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Előzmények:

Most bemásoltam ide egy márciusban feltett kérdésre a válaszom:

Az bizonyos, hogy ez a probléma innumgyengeségre visszavezethető, de tényleges okát nem tudta a doki néni én meg nem akartam már tovább kínozni, mindenféle vizsgálatokkal, mert ez a gond egy évig állt fönn.

Először gomba, aztán az atka.

Ivomec ami nálunk hatott......2 és fél hónapig minden szent napon a súlyától függő folyékony adagban kapta és közben 2 hetente nézte mikroszkóppal az orvos a kapakrékot.

Azt mondta, hogy csakis akkor lehet abbahagyni, amikor már "halott" atka sincs benne!

Ettől se nem volt bágyadt sem egyéb más problémája nem volt.

Jelenleg:

Utána immunerősítőnek Plerasan szirupot kapot 2 hónapig, illetve novemberben megint adtam neki és most lett vége.

Most 2,8 éves a kutyám és bizony nyár óta se korpa se semmi, úgy tünik kinőtte a problémát.

2013. jan. 14. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!