Volt már valamelyikőtöknek atkás a kutyája? Milyen kezelést kapott rá és mennyi idő alatt gyógyult meg? Milyen fajta és mennyi idős volt amikor atkás lett? Később visszajött neki, vagy teljesen meggyógyult?
Előzmények:
Most bemásoltam ide egy márciusban feltett kérdésre a válaszom:
Az bizonyos, hogy ez a probléma innumgyengeségre visszavezethető, de tényleges okát nem tudta a doki néni én meg nem akartam már tovább kínozni, mindenféle vizsgálatokkal, mert ez a gond egy évig állt fönn.
Először gomba, aztán az atka.
Ivomec ami nálunk hatott......2 és fél hónapig minden szent napon a súlyától függő folyékony adagban kapta és közben 2 hetente nézte mikroszkóppal az orvos a kapakrékot.
Azt mondta, hogy csakis akkor lehet abbahagyni, amikor már "halott" atka sincs benne!
Ettől se nem volt bágyadt sem egyéb más problémája nem volt.
Jelenleg:
Utána immunerősítőnek Plerasan szirupot kapot 2 hónapig, illetve novemberben megint adtam neki és most lett vége.
Most 2,8 éves a kutyám és bizony nyár óta se korpa se semmi, úgy tünik kinőtte a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!