Hogy szoktassam hozzá a yorkikat az autóhoz?
Az első válaszoló nagyon szuper ötletet írt, én még azzal egészíteném ki, hogy: nagyon sok ember, akinek van valamilyen problémája a kutyájával (pl. bármire "ok nélkül" ugat), akkor megpróbálja megnyugtatni. Ez ugye az ember részéről természetes, viszont a kutya nem tud különbséget tenni a nyugtatgatás (jajj, kisbogárkám, nyugi, seeeemi baaaj) és a dicséret között, számukra a 2 ugyanaz.
Így, ha kocsi közelében remegnek, félnek, semmiképpen ne legyenek simogatva, nyugtatva, mert ezzel erősíted bennük, hogy helyes dolog, ha félnek. Állj egyszerűen mellettük, próbáld sugározni a te nyugodtságod, esetleg nagyon finoman, de határozott hangon szólj rájuk, hogy hagyd abba, elég lesz, vagy valamilyen olyan tiltószót, amit ismernek.
Büszke lehetsz magadra a menhelyes, és különösen a 3 lábú kutyus befogadásáért!
Megkérhetnélek arra,h küldj a kutyákról képet?:)
Én is szeretnék amúgy yorkikat örökbefogadni...Már van kettő..az egyiket mikor elhoztam olyan súlyos volt az állapota(bélféreg)h majdnem meghalt..képzeljétek el..tenyeremben elfért és azt kellett néznem,h a kiskutya nem bír mozogni rohamai vannak stb..50ezrembe került,de azt mondom megérte..még egy ilyen hűséges kutyát..a másikról meg nem is beszélek..4hónapos koráig a szabad levegőn nem volt:(
Helyük lenne..Házban..kert nagy..minden drága költséget is állnék...csak nem akarok másfajtát hozni,mert a múltkori próbálkozás mikor egy snacit hoztam haza nem jött össze..nagymamámék került:)
Szóval tök jó lenne többet tudni arról,h te hol találtál rájuk meg minden..nem akarom őket szaporítani,sem tenyészteni..egyszerűen csak imádom az állatokat és imádok velk törődni!!
Köszönöm előre is:)
A legjobb barátnőm kutyája is az inárcsi iszonyatból került hozzá, és ő is imád utazni :).
Olyan jó fej, hálás eb lett belőle, bár 1 évig kutyaiskolába kellett járni, annyira szocializálatlan volt a kis szentem.
Az én gyönyörűségem is hasonló körülmények közül lett mentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!