Mit tegyek ha nagyon hisztis a kutyám?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve van velünk, lehetséges hogy el is lett kényesztetve, de ő amúgy is ilyen kényes szerintem. Van még egy ugyanolyan kutyánk ő persze csendes és nincs vele baj, egyébként kanári kutyákról beszélek. Félek hogy a szomszédnak is elege lesz belőle, eladni pedig nem szeretném. Mit kéne kipróbálni hogy csendesebb legyen? Lassan másfél éves, és olyan mint egy kölyök kutya, idővel megkomolyodna?:S Állandóan nyüszít, van hogy vonyít és ugat. Akkor is ha unatkozik, akkor is ha éhes, vagy akkor is ha más kutya van kiengedve helyette, ugyanis 4 kutyánk van és egyszerre nem tudjuk őket kiengedni mert már volt baj belőle. Szóval irigy is.. Egyedül este hallgat evés után.. ( még jó ) vagy akkor van csendbe ha bezárjuk és csontot adunk neki amit nehéz megrágnia és elvan vele. Etetni nem etethetjük állandóan igy is kövér -.-" Tapasztalata van-e valakinek ebben, és tud tanácsot adni azt megköszönném.2013. jan. 13. 18:38
11/13 anonim válasza:
Mintha én írtam volna a kérdést. Van egy 9 éves vak vizslám. Sétáltatjuk, foglalkozunk vele(talán túl sokat is), de elvárná, hogy állandóan vele legyünk. Van egy másik, keverék kutyánk is, az egy angyal, tökéletes úgy, ahogy van. A vizsla első kutya volt, így el lett fenemód kényeztetve. Anyósom agyon babusgatta, kényeztette, míg mi nem voltunk itthon. Hiába próbáljuk nevelni, anyósom minden fáradozásunkat tönkrevágja. Mostmár nem húz annyira, mint régen, de fiatalként mi is küszködtünk a sétáltatással. Iszonyúan húzott. Szerintem a kutyaiskola nálatok még nem késő, mivel csak másfél éves. Szakember tud tanácsot adni, mit tegyél az ugatás ellen. Hidd el én tudom mit élsz át.
12/13 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, a kutyaiskola az mind szép és jó de lehetőségünk nincs rá.. ha van is akkor k@rva messze... Egyébként elhiszem és tény hogy eltud lenni 20 kutya is egy helyen, de nem a miénk mert majdnem megölte a másikat így nem kockáztatunk.. Egyedül az apukám tud hatni rájuk ő meg nincs itthon állandóan. De köszönöm a válaszokat, hasznosak.
2013. jan. 14. 18:53
13/13 A kérdező kommentje:
Amúgy gondolkozunk azon hogy mégjobban elkerítjük a helyet hogy mind a 4 kutya szabadon mozoghasson.. de sajnos nem vagyunk olyan anyagi helyzetbe bármilyen hihetetlen :)) így is most lett elkerítve nekik kerítéssel, most lett kenel csináltatva nekik és 4 ház. Ez tűnik a legjobb megoldásnak..
2013. jan. 14. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!