A rottweilerek nem igenyelnek torodest?
Remélem, hogy te nem a szüleid példáját fogod követni ...legalábbis kutyaügyben.
Továbbra is játsz vele, járjatok sétálni, amennyit csak lehet és simogasd tanítsd neki apró trükköket!
Csuda helyes kutyád lehetne...
Bocsi de....a szüleid jó nagy barmok.XDDD ekkora hülyeséget még nem hallottam.Az eszedbe jutott már hogy a szüleid a te seggedet féltik csak ezért mondanak ekkora marhaságokat??Őszintén szerinted a rottweilerek a semmiért támadnak emberre??Pontosan az ilyenek végett rosszul nevelték fel őket...és nem látják benned a vezér szerepét csak 1 kölyköt
Ha foglalkozol vele hidd el olyan kutya lesz belőle mint egy kisangyal.;D tapasztalatból mondom sok kutyum volt már mind1ik olyan jól viselkedik hogy tátva maradna a szád...
minden kutya illetve ember igényli a törődést.
Gondolj bele,ha nem kaptál volna biztatást az első lépéseknél... Vagy nem kaptál volna fagyit ,Karácsonyi ajándékot ,vagy nem jártál volna iskolába ,nem pelenkáztak volna,hol lennél ezek nélkül.
Kell a szeretet ,nem csak fajtának hanem minden élőlénynek. :)
Remélem sok örömöd fogod benne lelni és egy igaz barátot találsz benne.
A kutya szemszögéből..
" Velem voltál örömömben,
Velem voltál bajban,
Velem voltál amikor beteg voltam,
Velem ha örültem és játszottunk
Beszéltél és simogattál ,
Arra gondoltam,hogy sose érjen véget,
Mit adtam én ezért cserébe Te az sosem kérted.
De talán a két szemem elárulja Néked :-) "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!