Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kölyökkutya (1-2 hónapos)...

Egy kölyökkutya (1-2 hónapos) kibír egy 4-5 órás autóutat? Golden retriever lenne!

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
1 hónapos? Hova utaztatnál te egy 1 hónapos kutyát??? Mit keresne nálad ennyi idősen? A 2 hónapost értem, de az 1-et nem.
2009. aug. 28. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Szia!Az én 3hónaposom.két és fél órás utat végig aludta.(oda).Visszafele egy darabig ugrált az ölünkbe bohóckodott majd elaludt.
2009. aug. 28. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Az is lehet hogy béranyától hozná vissza,vagy vinné oda,vagy a fene se tudja. Vagy ott a legközelebbi doki (ami kizárt).

De különebn kibíjra,végig fogja aludni.

Ezt tapasztalatból mondom,mert nálunk amikor kicsik voltak,az utat az orvoshoz végig aludták,jó mondjuk az húsz perc volt. És a másik kutyám,akit 200km-ről hoztunk 2 hónaposan,ő is végigaludta.

2009. aug. 28. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én kutyimmal 2 hónapos kora óta (amióta nálunk van) folyamatosan autózunk. Első félórában izgatottan mászkál jobbra balra, hogy most hova is megyünk, aztán elterül, és csak akkor pattan újra talpra ha fékez az autó :D Szerintem simán kibírja de egy kis rosszulléttel mindig számolni kell... sosem tudni hogy ő pont bírni fogja e az autózást
2009. aug. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!