Kölyök kutyánk szemébe tegnap beledobtak egy hógolyót! Azóta kicsit vörös és be van dagadva és pislog. Mit csináljak állatorvoson kívül?
Figyelt kérdés
Kamilla borogatás segíthet?2013. jan. 11. 07:54
1/6 anonim válasza:
Meglehet, hogy a hógolyóval együtt a benne levő akármilyen szennyeződés is bekerült a szemébe, ami ott is maradt. Csak jó lenne megnézetni dokival.
2/6 A kérdező kommentje:
valószínűleg maga a dobás ereje okozta neki , akkor mit tudok csinálni?
2013. jan. 11. 08:42
3/6 anonim válasza:
Így látatlanban senki nem fogja tudni mit csinálj vele. De ami biztos, hogy legközelebb ne dobd szemen a kutyát hógolyóval.
4/6 anonim válasza:
hogy lehet "véletlen" egy kutyát de ráadásul kölyök kutyát fejbe dobni hógolyóval? menj állatorvoshoz ne házi patikázz!
5/6 anonim válasza:
a dobás erejével olyan ütést kaphatott a szeme mintha bemostál volna neki. a belekerülő szennyeződésekről nem is beszélve. erre nyilván nem biztos hogy megfelelő a borogatás. én mindenképpen megnézetném állatorvossal, lehet hogy az otthoni kezeléssel csak annyit érsz el hogy elveszíti a kutya a szemét.
6/6 anonim válasza:
Igaz én nem vagyok kutya, de gyerekkoromban én is jártam így. Anyuék akkor elvittek a szemészetre kaptam valami cseppet és pár napig borogatta a muter kamillával.
Vagyis: orvos és borogatás de ne kamillával inkább körömvirággal mivel az ugyanúgy gyulladáscsökkentő viszont nem szárít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!