Normális, hogy sebes a chipezés helye?
Alapból kb. a háta közepénél van a seb, ahova a chipet kapta, és kicsit puklis, és véres is, de száradt vér.
Tegnap kapta meg, az oltással együtt, az oltásnál kicsit nyüszített, de a chipezésnél nagyon nagyon sírt, a párommal voltam, ha nincs ott, én tuti abbahagyatom az egészet, mert láttam, hogy hogy szenvedett a kutyám..Azt mondta az orvos (a 4. próbálkozásra sikerült betennie a chipet), hogy nagyon vastag a bőre, azért volt ilyen nehézkes. De lehetséges ez? kb. negyed órát azzal töltöttünk, hogy lefogjuk a kutyát, amíg beleszúrja a hölgyemény a tűt, de a kutya úgy nyüszített, azt hittem ott hal meg..:/
Szegény kutyus.:(
Nem hiszem, h olyan vastag bőre lenne, nekem a két Kau simán kibírta, a Tacsit még fogni se fogtam, meg se mukkant.
A karomvágásnál ezek szerint belevágott neki, mert én vágom a kutyáim körmét minden hang nélkül...A Tacsika még aludni is szokott közben...
Basszus, komolyan, hogy lehet így egy állatkórházat vezetni?
Egyébként arra fogta, hogy nagyon hisztis a kutyám. Hát, érdekes, én bármit csinálhatnék vele, soha meg se mukkan. Ha véletlenül rá is lépek, csak szimplán arréblép, mert megijed, de sose nyüszít.. Fura is volt nekem a körömvágásnál is..Soha többet nem viszem oda:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!